Orimligt projekt månne??

Kan med en gång meddela att dt inte blir något Pink-klipp denna gång heller, men jag jobbar på det...

Ska va ledig i morn och det ska bli så himla skönt! Kommer dock ha fullt upp eftersom jag fått för mig att sy en klänning till bröllopet på lördag (som jag inte börjat på ännu), men men... Hoppas på att den ska bli fin nog men om det inte skulle bli så har jag en reservplan, Maria har en klänning som jag kan låna om det skulle skita sig. Har letat efter nåt nytt men inte hittat något som kändes bra och det känns så himla onödigt att köpa något som jag inte riktigt fastnar för bara för att jag måste ha något.
Måste bara hitta lite snygga detaljer att piffa upp min kreation med. Har funderat på att fläta läderband men så såg jag ett par skor där de hade sytt på kulkedja som dekoration. Det var supersnyggt! Men tror ni det finns att få tag på någonstans! NOPE! Så jag ska ut till lassabacka nu på lunchen för att se om jag kan springa på nåt coolt annars får det bli flätat...

I helgen hade jag och Karro kräftskiva i garaget hemma. Mycket lyckad tillställning måste jag säga även om det var många som inte kunde komma. Vi hade uppmuntrat folk att göra sina egna kräfthattar och det fanns en hel del fantasifulla kreationer. Såklart har jag inte med mig kameran nu så jag kan lägga upp bilder men jag fixar det snarast. Allt som allt blev vi runt 30 pers, så det blev ganska lagom.
De flesta åkte väl hem runt ett men vi var några starka kvar (Jag, Karro, Per, John & Göran) som hade twister-race och efterfest i bastun, som traditionen kräver ;)

Jag var inte särskilt kry på söndagen... Skulle på möte med SCF i Tvååker kl 15 men blev lite sen eftersom jag bara inte kunde pallra mig upp förrän halv!Som tur var hade jag ju egen privatchaufför hela dagen så det var bara att förklara vägen =) Efter mötet piggnade jag dock till lite så vi käkade thaimat innan vi begav oss hemåt för att hamna i soffan. Är lite besviken att jag knappt fick ätit något av Charlottes fantastiska kaka, men jag fick ju receptet så den kommer definitivt att testas även i mitt kök!

Igår efter jobbet var jag och Annelie hemma hos Hannah för att boka biljetter till 'Ladies Night' och även här bjöds det på godsaker i form av äppelpaj =) Fick inte bokat några biljetter dock men jag ska fixa det idag är det tänkt. Ska bli så himla kul! Vi ska gå på showen i Jönköping, sitta långt fram å käka å hela faderullan och sen ska vi sova på hotell och shoppa hela lördagen. Men framför allt ska vi spana på Brolle och Martin Stenmarck ;)


Puss & Kram!

Long time no see

Hmm, vet inte riktigt hur man tar upp det igen efter ett sånt här uppehåll... Jag skyller på semestern. Ni vet men ska ju hinan med så himla mycket då, och det får jag nog säga att jag gjort. Vi var nere i Europa två veckor och kollade på Robban och Henke när de körde VM. Anledningen till att jag inte nämnt så mycket om det innan vi åkte är enkel: Mamma! Hon säger att man inte får skriva att man ska åka bort i sin blogg eller på facebook, citat: 'för då vet tjuvarna att man inte e hemma' och det kan hon ju iofs ha rätt i, så denna gången gjorde jag som mamma sa och det funkade, ingen har stulit några av mina grejer medans vi var borta.

Värre var det för Anna, hennes däck stal de utan att hon var bortrest. En morgon, när jag kom ut på parkeringen står hennes bil uppallad på sten och någon har snott alla fyra däcken.
Förresten säger man däck eller hjul i ett sånt här läge? När det är med fälg och allt, e d hjul då eller fortfarande däck??

Var på stranden men Mia, barnen och resten av Deromefolket några dagar också. Elin, Anton, Mia och Hille hade vart på Borås djurpark. Jag frågade Elin vilka djur hon hade sett och hon räknade upp de coolaste, elefant, giraff, lejon, tiger mm. i bakgrunden hör jag Anton skrika något och när jag lyssnar lite bättre hör jag:
TUUUUPPP!!!!
Det var d djuret som Anton uppenbarligen tyckte bäst om i djurparken =)

Nästa gång ska jag försöka få in ett videoklipp från PINK-konserten jag också  hunnit vara på på semestern. Måste bara ta reda på hur man gör först...

Kram på er!


RSS 2.0