Uppdatering

Hej på er!
Vet att det var längesedan men det har varit lite mycket nu... Jobbet har varit upp och ner, hade sjuukt mycket förra veckan medans denna har varit bättre. Tror dock att jag kommit in i det nu och fattat hur det funkar så nu ska det nog rulla på.
Ska ta och fixa lite plisségardiner hit hem och visa mina nya skills. Vi har dock liite beslutångest om vilken väv vi ska ha.
I morse tyckte jag att det var dags för vårjacka. Detta innebar att jag kom till jobbet utan nyckel till mitt skåp (nyckeln låg i jackfickan), vilket i sin tur innebar att jag inte kunde lyssna på radio (headsetet ligger i skåpet) och att jag var tvungen att ha mina rosa sneakers som inte är byggda för att stå och gå i en hel dag! (även mina jobbskor var i skåpet) Ska börja göra som de kloka damerna på jobbet och låta nyckeln sitta i skåpet när jag går hem på eftermiddagarna. PUNKT!
Ikväll är Pierre & Göran på mustasch i Götebor och har jag passat Emma medans Magnus och Mia var och dukade inför morgondagens festligheter. Gick hur bra som helst! Snällare gullunge får man leta efter!
Det blir nog träning i Helsingborg i morgon men jag känner att om inte vädret är super så stannar jag nog hemma och grejar här istället. Sidvagnscross i all ära men jag är inte jättesugen på att stå och råfrysa hela dagen... Tänkte ta tag i kläderna i min lagas-hög, som numera blivit ganska stor och förvisad till en påse i klädkammaren. Nu finns det kanske en liten risk att det verkligen blir av och att jag kan använda mina favvojeans igen ;)
Nu slocknade lampan i fönstret, det betyder nog att det är dags för sängen!
Puss & gónatt!
ps. längtar till helgen då vi ska hämta upp världens mest saknade syster och sedan kolla cross och umgås med underbara människor hela helgen ds.
ps2. Det stör mig sjukt mycket att när man väljer att spara inlägget man skrivit försvinner alla tomma rader man lagt mellan styckena för att det ska bli mer lättläst. Är det bara jag som har detta problemet?? Ibland går det att ändra i efterhand men annars får ni helt enkelt leva med att all text är hoptryckt till ett stycke. Sorry! ds2.

Första dagen, check!

Har nu avklarat första dagen på nya jobbet. Var skitnervör igår kväll men lyckades somna tillslut och när jag väl kom dit i morse insåg jag att det inte var något alls att vara nervör för. Fick en jättesnäll tjej som visade mig hur man gör plisségardiner och när dagen var slut kunde jag fixa dem själv även om det inte går speciellt fort ännu. Hittills är det bara jag och en kille till (som jobbade där förra året) av 'sommarjobbarna' som har börjat men det lär väl droppa in fler allt eftersom tiden går. Känns iaf hur bra som helst! Framförallt var det väldigt skönt att sluta klockan fyra.

Nu sitter jag i soffan. Har kollat på ett avsnitt av glee och väntar nu på att Pierre ska komma hem från kvällsjobbet så vi kan äta lite.
Helgen på Lalandia var super! Lugnt och skönt med massa bad, skratt och god mat.
Puss & Kram!

Vi har sex!?

Idag när jag körde till jobbet satte de upp nya räcken på motorvägsbron vid Rasta. Ljusblå! Detta förstör ju hela semesterkänslan! Förr fanns de ju inte förrän man kom ner till Falkenberg och det brukar betyda att man är på väg mot ledighet (läs crosstävling). Nu kommer det ju inte bli något speciellt alls när vi har dem hemma också.
Rackarns!

Sista dagen idag så jag försöker plocka ihop alla saker som jag spritt ut på jobbet, skor, matlådor och annat plock. I morgon är jag ledig och tänkte baka massa inför helgens lalandiabesök.

Hörde en ny reklam för V6 häromdagen och blev lite chockad. De säger typ:
Efter middagen - V6, Efter träning - V6 etc. etc.
Problemet (eller är det kanske meningen) är att det låter som om de säger vi har sex! Tänkte jag skulle lagt upp den här men jag hittade den tyvärr inte...

Puss & Kram!

RSS 2.0