Sköna söndag

Idag har vi varit riktigt duktiga och tvättat både bil & sidvagn. Blev inte särskilt sent igår så vi hoppade ur sängen ganska tidigt (iaf för att vara helg) och begav oss till Bjurum. Pappa fick sin födelsedagspresent (en gasolkamin som vi LÄR behöva i Holland med tanke på att det ska bli svinkallt och allmänt tråkigt väder...) och vi fick mat.

När vi kom hem hittade Pierre högskoleprovets ordförståelsedel på expressen.se och gissa vem som kammade hem full pott?! Har även fått i oss lite fåraherdepaj, världens enklaste rätt där du bara gör köttfärssås och potatismos som du sedan lägger i en ugnsform, strör lite ost över och sätter in på 200grader i ca 20 min. Kladdkakan har precis kommit ur ugnen så snart blir det till att frossa lite till.
Veckan kommer bestå av att jobba så mycket som möjligt nu så jag får klart allt och kan vara ledig på tis. På tors bär det av ner till Holland för att hämta syster och åka och kolla på andra VM-deltävlingen. Hoppas bara att vädret hinner ändra sig för vi gillar det INTE så som det ser ut nu!
Ha det gött!

RSS 2.0