Grrr!!!

Är lite arg nu faktiskt! Skulle egentligen suttit på bodegan nu och lyssant på livemusik men mitt sällskap var tvungen att jobba längre än planerat, så nu sitter jag här i Karros lägenhet och kan inte köra hem eftersom jag tagit två öl =( och så hade jag äntligen fått till den där sneda inbakade flätan som jag tränat så länge på att göra och nu är det ingen mer än jag som får se den...

Så nu när jag fått spytt lite galla över den skyldige (även om han inte nämnts vid namn...) kan jag ju lika gärna skriva om lite annat också.

Vår ac på jobbet har totalt ballat ur nu när det är så varmt. Förmiddagarna är okej men på eftermiddagarna är det ungefär som att jobba i en bastu. Försöker va så mycket som möjligt i källaren där det är någon grad svalare men det är ju lite svårt när kunderna är på övervåningen...
Men detta betyder INTE att jag vill att det ska bli kallare, speciellt inte nu när det äntligen är helg igen!
Idag var det till min fördel vill jag lova, så varmt som det är är det ingen som orkar gå på stan så jag fick gå halv fem och kunde åka ner till ankaret och sola lite. Sånt gillar vi!

Nu bär det äntligen av neråt stan. Trodde han skulle banga men det gjorde han faktiskt inte... Men livemusiken är nog slut när vi väl kommer till bodegan, men men, det kunde ju slutat med att jag fått sitta här själv hela kvällen så jag ska väl inte klaga... (och min fläta får ju visat upp sig också)

Ha en bra helg!

Midsommar

Jaha så har ytterligere en helg passerat, och inte vilken helg som helst utan just en av mina favvohelger: MIDSOMMAR!!!
Årets afton började med jobb =( Förvånansvärt mycket folk för att vara midsommarafton men jag antar att det berodde på att folk precis fått lön och att vi hade tredubbla medmerapoäng.
Vid lunchtid lugnade det dock ner sig och jag kunde smita hemåt strax efter ett i stället för två. Allt var fördigpackat så det var bara att invänta Karro som skulle hämta mig, Julia och Mirris för att ta oss till stavder varifrån vi sedan skulle färdas i båt ut till Ustö.
Efter en skumpig och pustig båttur

hoppade vi i land och hälsades glatt välkomna av värdarna och de andra som redan kommit ut. Vi satte upp vårt tält på 'campingen'

och korkade upp bag-in-boxen.
Eftermiddagen fortlöpte med poängpromenad och brännboll. Gillade verkligen poängpromenaden (som jag, och mina teammates,  för övrigt hade ALLA RÄTT på!) som hade lite andra frågor än man är van vid.
Vi fick lite problem när vi skulle börja fixa maten eftersom briketterna vägrade ta eld ens efter två liter tändvätska!
Emil försökte blåsa igång det,

inte ens vår luftmadrasspump,

som gick ett hårt öde till mötes

kunde få fart på den... Efter okänd mängd bensin och diverse andra knep fick vi dock glöd i den lilla grillen så vi kunde få lite mat =) Resten av kvällen fortlöpte i ett töcken som bland annat innefattade jordgubbar och lägereld (då brann d minsann...).

Dagen efter var en hård dag för söstra mi och jag är såå glad att det inte var jag (denna gången). Vid halv elva lämnade vi ön bakom oss för at bege oss med mor och far ner till Danmark för att kolla på NM. Efter ett stopp för Karro i vägdiket bar det av söderut.

På banan fick vi en utmärkt campingplats med fin utsikt både över naturen och banan. Blev lite fotografering (av både crossen och naturen) och Robban och Henke kom hem med titeln Nordiska Mästare =)









Just det! Glömde ju säga att soffan blev jättasnygg och har invigts av både mor och far
 
och Aslan


Nähä, nu e d nog läggdags...
Sov gott!


RSS 2.0