Golfnörd!

Jaha, då var man tillbaka igen. Tänker inte prata om resan nu, den var bra men jag blev jättesjuk dagen innan vi skulle hem så just nu är det det enda jag tänker på. Så jag tänker låta det sjunka in och ta det en annan gång.

Igår när jag var i Bjurum öppnade jag diskmaskinen, för att ta ut ett glas, och ser att den är full med golfbollar! Snacka om att man e golfnörd när man diskar golfbollarna i diskmaskinen!
Smart, ja.
Typiskt pappa, ja!

Utöver detta är det mesta som vanligt, fast bättre. Jobbet blev vardag igen efter typ tio minuter, vädret är som marsväder ska vara: sol och snö om vartannat. Längtar till arpil när crossen börjar. Första VM:et är i Oss i Holland och jag hoppas vi får bättre väder än förra året.

Idag när jag kom hem från jobbet tog jag tag i något som måste ge mig mer vuxenpoäng än jag samlat på mig under hela min livstid! Jag frostade av frysen! Tro mig, det behövdes. Men nu är det gjort och jag känner mig sanslöst nöjd! Att jag inte fick packat upp och tvättat känns lixom inte som ett så stort nederlag i jämförelse med hur duktig jag vart. Herregud, det är ju en hel dag i morgon också så det ska nog hinnas med det med.
Har en hel lista med vuxenpoäng-grejer som jag måste ta tag i. Röja i typ alla skåp och slänga allt SKRÄP jag samlat på mig, få undan skrivbordet (som jag inte använt sedan jag skaffade bärbar dator för sisådär fem år sedan) mm. mm.

Nu blir det melodifestivalen för hela slanten!
Puss & Kram!


RSS 2.0