Grym kväll!

Igår var det ju som ni vet konsert. Det var grymt, bästa var definitivt när han körde 'Whiskey lullaby' akustiskt och hela publiken sjöng med. Lätt den bästa låten jag hört live hittills!
Det blev inte den stickade klänningen eftersom jag konstaterade att den skulle bli för varm och det var nog tur, för det var VARMT! Jag hade däremot mina nya boots och gissa om jag hade ont i fötterna när jag kom hem? Tror iofs jag hade haft det oavsett vilka skor jag valt men nu är de iaf ingådda ;)
När vi lämnat av Emma åkte vi till Videberg och våldgästade födelsedagsfesten. Verkade som det varit ett toppenkalas och kvällen avslutades nobelt med allt från fyrmannashottis & pariserpolka till bugg & fuldans. Grymt bra avslut, tack Annica & Martin!
Idag har jag varit i Bjurum och jobbat lite och nu tänkte jag ge mig ut i skogen en sväng, tar med mig en påse om utifall att jag skulle springa på några kantaller.
Puss & kram på er!

Konsert!!!

Idag trodde min kollega att kaffebryggaren gått sönder. Det visade sig att någon tagit av och diskat den delen där man sätter i filtret. Visar ju ganska väl hur ofta det händer! Tur att man inte dricker kaffe...

Ikväll ska vi på konsert med Brad Paisley i lisebergshallen. Ska bli sjukt kul! Har lyssnat in mig och laddat hela dagen så nu är jag redo.
När jag slutar ska jag hämta upp Karro sen ska vi hem till mig och fixa till oss innan vi hämtar Emma vid halv sex och beger oss. Frågan är bara vad sjutton man ska ha på sig?? Funderade på att ha klänningen jag beställde men den är stickad så jag är lite rädd att det blir för varmt... Får se vad jag kommer fram till när det väl gäller.
Vi hoppas på att hinna med ett litet pitstop på Annica & Martins fest också efteråt. Typiskt att det ska krocka men så är det väl alltid när man bestämmer saker i god tid...

Bidrar med en låt dagen i ära:


Hoppas ni får en bra helg!

Röjarskiva

Okej, så här är det:
Jag har skitmycke grejer och jag är kass på att slänga! Har gått igenom min klädkammare idag och där finns MYCKET prylar.
Nu finns det dock lite mindre men det är fortfarande en hel del kvar... (till Pierres stora fasa, han tycker jag har alldeles för mycket grejer) Jag och pappa ska ju som sagt till återvinningscentralen i morn och jag har iaf fått ihop en del grejer som ska iväg.
Utöver det har jag hur mycket som helst som ska eldas så jag funderar på att vara pyroman i Bjurum efter vi vart iväg.
Innan jag började i klädkammaren tänkte jag ta tag i mitt klädberg och tvätta lite, vilket resulterade i att jag även gått igenom mina garderober och fått ihop ett par påsar som ska skänkas. Plus att jag äntligen fått flyttat in i mitt nya överskåp till kylen (som de för övrigt glömt att jag skulle ha och kom med först när jag frågade efter det, efter typ två månader!)  
Detta har tagit mig hela dagen så nu tycker jag att jag förtjänar en stund i soffan, och kanske till och med lite popcorn.

Tänkte även lägga in en bild på min nya polare Diana

I hope she'll come handy ;)

Och igår sydde jag ett mobilfodral:


Puss och kram på er!

Äntligen slut på semestrar!

För att förklara överskriften ska jag påpeka att min semester var slut för längesen, men nu har även de andra på jobbet semestrat klart, vilket innebär att jag återigen får tillbaka mina normalveckor med lediga dagar.
Detta innebär att jag nu har ons och torsdag ledigt eftersom ag redan vart i Bjurum och jobbat av det som fanns där.
Denna ledighet ska jag fylla med röjning har jag tänkt. Jag bytte ju madrass i sängen för ett tag sedan och sedan dess har den gamla stått på altanen och skräpat men nu ska den till dumpen och då tänkte jag att det var lika bra att göra en ordentlig röjning för jag har en känsla av att jag har len del andra saker jag skulle kunna göra mig av med...

Igår fick jag mitt paket från Ellos, hade beställt ett gäng kläder och ett par skor. Har provat det lite snabbt och det mesta passade, några saker är jag lite tveksam över men jag får prova igen i lugn och ro och sedan avvakta till fredag och höra vad Pierre tycker plus att han ska prova skjortan vi beställde till honom också. Kanske lägger in någon bild i morn för att höra vad ni tycker.

Ha det gott!


Lerbadad

Igår hade vi fruhippa för Malin

Vi började med lunch och poängpromenad hemma hos  Helene för att sedan bege oss till Ästad för 'fångarna på gården'.
Har länge vart en av få som aldrig gjort det och nu var de äntligen min tur. Gissa om vi hade kul!?
Vår eminenta guide John bestämde att vi skulle avsluta dagen i gyttjepölen:

Vanligtvis får man brädor som man ska använda för att ta sig över men eftersom de gått sönder besslutade han att vi helt enkelt bara skulle ta oss över och tillbaka, vilket innebär bra mycket mer lerbad än vad det brukar vara.... Men BOY vad kul det var!


Så tack tjejer för en grymt kul dag, hoppas ni är lika möra i kroppen som jag!

Förresten så blir det Sälenweekend över födelsedagen. Ska bli supermysigt!
Men Mia, oroa dig inte, om jag känner mig själv rätt så kommer det bli en liten fest också ;)

Satt och kollade på SYTYCD medans jag skrev detta så jag bjuder å en dans också, med en låt som jag verkligen gillar:

Tidsfördriv...

Jaha, då sitter man här i soffan i storstaden och försöker få tiden att gå tills P kommer från jobbé.
Har hittills kollat på 'Gossip girl', 'Greys Anatomy', '7:th heaven' och 'Roomservice', chatat med ett visst telebolags kundservice, beställt klänningsmönster OCH käkat frukost såklart. Tänkte att jag ska Zumba lite sen också. Skulle egentligen gett mig ut och gått/sprungit, men det regnar så då får det bli såhär.
I eftermiddag när Pierre slutar ska vi åka til Lund och hämta min efterängtade provdocka (som man kan ställa in efter sina egna mått). Har letat efter en sådan länge men tyckt att det var för dyrt att köpa en för 2000 spänn. Har kollat på blocket men alltid vart för sent ute men så äntligen i måndags ringde jag på en som faktiskt inte redan var såld. Hoppas på att hitta lite fina tyger också som jag kan sy klänningar av så jag får användning för den.

För att återanknyta till gårdagens inlägg om psykot på tåget fick jag senare veta vem det var de pratade om. När det var ungefär en timma kvar av min resa kom en kille in i vår vagn och skrålade skumma fraser och kommenterade vad folk omkring honom gjorde, med en störande tillgjord röst, på ett väldigt irriterande sätt. Hade jag kommit på det då skulle jag spelat in honom så jag kunde lägga upp det här men det gjorde jag ju inte så tyvärr blir det inte roligare än såhär...

Ha det gott vänner, nu ska jag Zumba =)

Hur ska detta sluta???

mms_img440045123 (MMS)

Det här är vad jag har på andra sidan gången på tåget ner till Malmö. Noteras bör att det är ett mjölkpaket han har ståendes på bordet. Snubben som kollade på biljetten sa tack minst tre gånger både innan och efter han fick biljetten, trevligt, javisst men det lät som han hade hakat upp sig. Hörde konduktören stå och prata med han som säljer kaffe och sånt, hängde inte med riktigt men jag hörde ord som psyksjuk, abbonera 1-klass och tvångsintagning. Kan undra hur den här resan ska sluta... Å nej, nu börjar snubben mittemot snarka också!


RSS 2.0