Skumt folk

Jag har uppenbarligen en tendens att dra till mig skumma människor... I vintras var det ju den vita tanten som förföljde mig på strandpromenaden. Häromdagen när jag var ute på lunchen ser jag en dam i rätt skabbiga kläder, bla en lång grön överrock. När jag går förbi henne ser jag också att hon är gulmålad i hela ansiktet. Min första tanke var att de hade haft teater på torget eller nåt sånt. Senare under lunchen ser jag henne igen, när jag går förbi henne denna gången väser hon hest 'du har inte fem cigg?'. Anar att hon inte varit med i någon teater trots allt...
Bara någon dag efter det är jag i Malmö på väg från Trinangeln och hem till Pierre. Jag möter en kvinna och min första tanke är att hon är alkis eller uteliggare eller liknande. Inget konstigt med det kanske, det konstiga var att hon råstirrade på mig! Lite läskigt...
Idag var jag på mobilia och kollade lite i affärar. Inne på stadium hörde jag helt plödsligt ropar någon 'STOPPA RULLTRAPPAN!!!' Det visar sig att en tant ramlat med sin rullator på väg nedför rulltrappan, fanns bara ett problem, rulltrappan gick uppåt! Hon var nog lite virrig, men jag tror hon klarade sig utan skador.
Nu ska vi snart dra iväg till Tomelilla. Ikväll blir det grill och god dricka, kval i morgon och tävling på söndag =)
Ha en bra helg!
Kram!
Ps. Förresten har jag beställt dieseldojjorna nu plus att jag varit med och tävlat om 40 par skor på tlcsverige.se. ds.

Musical f***ing wednesday

När jag är trött blir jag hängig och lipig. Igår var en sådan dag... Det hjälpte inte ens att vara ledig.
Dessa dagar brukar komma om jag sovit lite, eller dåligt eller om jag håller på att bli förkyld. Jag hade ingen energi till att göra någonting och allt kändes bara kass. Detta resulterade i mycket tid framför tv:n och ett gäng usla tv-program. Bla.kollade jag på ett riktigt dåligt avsitt av sjunde himlen (en serie som vanligtvis brukar vara okej) de hade gjort om hela avsnittet til någon sorts musikal. Skittöntigt! Detta visade bli dagens tema. När jag förväntansfullt sätter på tv:n för att kolla på Grey's ser jag att de gjort samma sak där. INTE OK!!! Asså de sjöng ju bra och så men Grey's ska INTE vara en musikal! Blev väldigt besviken... Glee och Off the map var däremot bra, så även att vara i Bjurum med Karro och käka popcorn och Marabou apelsinkrokant, så det vägde upp det dåliga.

I förrgår hade jag lite svårt att sova och som vanligt då börjar ju tankarna snurra i huvudet. Hur blir det till helgen? Var ska jag sova i Tomelilla? Vad ska vi göra på midsommar? ni vet hur det är... och som vanligt kom jag ju inte fram till några svar utan frågorna bara låg och gnagde tills jag till slut somnade.
Hur kommer det sig att hjärnan sätter igång just då, när man är jättetrött och inte borde ha det minsta svårt att somna? Det borde ju vara då den kopplar ner och bara låter en sova tycker man, men det hade väl vart för enkelt. När man är trött har man ju också en tendens att hitta problem där de egentligen inte finns så det var skönt när jag väl somnade...

Nu tror och hoppas jag att det ska vara slut på mitt gnällande för ett tag framöver.

Puss och Kram.

Ps. Vill ge en känga till en viss vän jag har som inte besvarar mina försök till kontakt. Även om man har fullt upp tycker jag det hör till allmänt hyfs att man ringer tillbaka om någon sökt en (speciellt om denna någon är en vän och har ringt flera gånger) eller iaf skickar ett sms! Ds.


Jobbigt inlägg ;)

Idag har jag varit duktig. Jag har jobbat på alla min tre jobb på en och samma dag. Skulle ju egentligen inte jobbat i stan idag men igår kom de på att Hans och Krille skulle på utbildning och att det då bara blev Mats och Andreas på jobbet så de frågade om jag kunde jobba. Jag hade ju lovat Fredrik att jag skulle komma till Stacke så jag sa att jag kunde komma till lunch. Detta resulterade i att jag var tvungen att vara på Stacke tidigt för att hinna till stan till tolv. 06.45 ringde alltså min klocka och 07.30 var jag på plats. Var inne i stan strax efter tolv och därifrån runt halv fem. Bestämde mig för att det var lika bra att jobba av det jag hade i Bjurum också så jag kan vara helledig i morn. Vid sju var jag äntligen färdigjobbad och då hade mamma maten klar och sen blev det rabarberpaj till efterrätt så avslutningen kan man ju inte klaga på iaf ;)
Tjänar ju lite extrapengar också eftersom jag var inte var schemalagd idag så det blir övertid på det jag jobbade i stan.

Tråkigt att bara prata jobb men så blir det ibland. Försöker liva upp det med ett grymt klipp från SYTYCD (so you think you can dance):
http://youtu.be/6XJVyn9x5BI

Kram kram!

I <3 sidvagnscross

Jaha då var man hemma igen efter en hel dag på crossbanan. Det var en riktigt spännande tävling med många fighter om platserna. Robban och Henke vann båda heaten och Sonnie och Pierre blev fyra och femma. I andra heatet såg de ut som om de skulle ta starten men tyvärr fick de släppa den ifrån sig. Lite längre bort på banan ser man sen hur de börjar gulflagga och speakern säger att en blåklädd burkslav ligger under cykeln. Inte vad man vill höra... Men jag såg snart att de var uppe och körde igen så då lättade det lite. Det var värre i danmark när han föll av och hamnade under sidvagnshjulet mitt framför ögonen på mig. Som tur var gick det ju bra det också.
Kul också att det gick så bra för Magnus och Johanna som blev trea och tvåa i heaten och körde grymt bra!




Enda nackdelen med dagens tävling var att det, trots solen, var svinkallt! Det slutade med att jag hade underställ och två tröjor und jackan och frös ändå. Hade jag inte glömt vantarna i bilen hade jag användt dem också. Men nu har jag duschat slut på varmvattnet här hemma så nu ska jag nog snart bli varm igen ;)

Nå nu blir det till att längta tills nästa helg då jag, som det ser ut nu, åker ner till Malmö på fredag kväll och hem igen tis morgon. Då blir det lite mer kvalitétstid än vad man får på crossbanan.

Kram på er!

RSS 2.0