Det är lite mycket nu...

Tapeter ska väljas, mattor ska väljas, möbler ska säljas, grejer ska slängas och uppepå det har vi en årsfest som ska planeras och en semester som ska åkas på. Det är inte så att jag klagar, tro inte det, men det har börjat komma till min insikt att det inte är så gott om tid som jag först tyckte.
Denna veckan har varit helt fullspäckad och kommer fortsätta i samma tecken. Ikväll ska vi provsmaka maten vi tänkt ha på festen, mamma och Ulla ska laga den och de ville att vi skulle provsmaka innan vi bestämde oss. Blir nog lite jobb gjort också innan maten. I morn ska jag jobba och sen blir det till att röja & dammsuga hemmet innan favvo kommer. 
Dagens jobb har hittills har inte gått så bra. Maskinen krånglar och har inte varit igång på hela dagen. Har startat om den massa gånger, lekt tekniker och försökt med alla knep jag kan men hittills har jag inte lyckats.
Lite stressande att veta att jag fortfarande har allt som ska vara klart i morn kvar att göra... Som tur var hade jag en trevlig lunch ute i solen med Karro Cissi & Erik. Tack för bästa sällskapet!

Men jag biter ihop, njuter av det som är bra och drömmer mig bort till i morgon kväll när P kommer hit för lite kvalitétstid.

Ha det gott!

Ps. Kände att jag blev lite negativ nu så jag måste också berätta att jag träffade Mia & barnen igår och det är sånt som alltid värmer hjärtat och får mig att le. Många sköna kommentarer och skratt. Ds.


Här händer det grejer!

I december blir jag nämligen sambo med världens bästa! Ska bli skitkul och jag längtar verkligen, men det finns en hel del som ska hinnas med innan dess.
Jag har massa möbler som jag tänkte sälja. (Lägger upp lite bilder i slutet av inlägget om det är någon som är intresserad).
Vi ska få nya golv i kök, vardagsrum & hall plus att hela lägenheten ska tapetseras om så vi kommer få en helt ny lägenhet när allt är klart =) Har varit och hämtat prover på både tapeter och golv idag så nu ska vi bara komma överens om vad vi ska ha...
Förra helgen var vi hos Pierres faster (som har en sängjättenbutik) och kollade på sängar, kommer sova som på moln när vi får de nya. Jag tjuvstartade med en tempurkudde och jag skulle nästan kunna säg att den förändrat mitt liv! Nej, riktigt så är det kanske inte men jag vaknar inte längre massa gånger under natten som jag gjort innan. Kommer bli farligt när vi får sängarna, jag kommer aldrig vilja gå upp!
Utöver detta ska vi fira mamma med en vecka i Spanien och anordna Sidvagnsföreningens årsfest så jag har en känsla av att det kommer bli en hektisk höst, men på ett bra sätt såklart!

I eftermiddag bär det av mot Jauer i Tyskland för att heja fram svenska sidvagnscrosslandslaget i EM. Ska bli grymt kul och jag hoppas att det ska gå bra för oss.

Nedan följer lite av möblerna jag vill bli av med, är ni intresserade eller vill ha mer info får ni bara höra av er.

Skrivbord (Mikael IKEA)

Jättefint och praktiskt och i princip oanvänt. Den vita skivan på högersidan är magnetisk och fungerar även som whiteboard.
Bredd 104cm
Höjd 165,5cm
Djup 50cm

Fåtölj med fotpall (Poäng IKEA)


Sängstomme (Tromsnäs IKEA) 160cm bred

Uppblåsbar fåtölj (Rolig IKEA)

Fåtölj med luftkuddar i som man blåser upp med hårblåsen. Kul möbel och riktigt bekväm! 
Min är dock inte svart utan naturfärgad (typ grovt linnetyg)

Puss och kram!

Ps. Idag såg jag en rullstolsbunden som hajkade med en permobil. Såg skitkul ut! Ds.

RSS 2.0