Mardrömsnatt

Har drömt mardrömmar inatt, eller iaf en... Jag låg på sjukhus och patienten bredvid mig låg och ropade efter en filt. Ingen kom till henne så då gick hon fram till mig med helt galen blick för att ta min filt. Här vaknade jag med andan i halsen och var tvungen att gå upp en sväng för att inte bara somna om och hamna på samma ställe igen...
Har en liiten teori att denna dröm kan komma sig av en mindre trevlig sjukhusbesök som jag ska göra på tisdag... Min mage har inte vart på topp på sistone så det ska kollas upp igen. Jag ska inte gå in på detaljer för det är inget man vill höra men det innefattar bl.a. att jag måste dricka det vidrigaste jag någonsin smakat! Jag har mer ångest över det än själva undersökningen... Men men d e bara å bita ihop och gilla läget...

För att gå över till något roligare kommer nog min nya mobil till veckan =) Ska bli kul att testa den och se om den når upp till mina förväntningar.
Har också enny grej på min önskelista:
-Uppblåsbart fotbad (finns på village)
Har följt Sandras råd och gjort en kategori som heter önskelista så ni som vill ge mig presenter kan bara gå in där och välja och vraka ;)

Ikväll blir det kalas i Sandamm för Christer. Ska bli himla mysigat att träffa dem igen, blir ju tyvärr alldeles för sällan nu för tiden, ska försöka skärpa mig där... Det brukar även innebära mycket god mat vilket jag aldrig tackar nej till så jag tror det kommer bli en mycket bra kväll =)

Kram på er!


Soffor och 'personligt space'

Igår, närjag var ledig, hade jag en sån där kanondag som man kan ha ibland. Ni vet när man bara gör saker somman känner för helt utan krav och måsten. Jag började med en riktigt lång sovmorgon varefter jag gav mig ut och sprang en runda. Efter det var det stretching och frukost sen dusch. Pigg och fräsch kletade jag sedan på en ansiktsmask och la mig en stund på spikmattan för att bli ännu piggare och fräschare ;)
Sen blev det lite fix med blommor och så hängde jag upp de nya gardinerna jag köpte på ge-kås. Blev riktigt bra faktiskt...

På eftermiddagen åkte jag och Maria ner till Falkenberg för att jag blivit sugen på att köpa ny soffa. Inte för att min gamla inte är bra eller så men den har blivit lite solblekt och tråkig i färgen så jag kände att det kunde vara kul att byta upp sig. Vi började på Fynda där Maria tokshoppade 'bra att ha-grejer' och åkte sedan vidare till Select. Där hade de flera soffor i den modellen jag tänkt mig som var nedsatt pris på och jag fastnade främst för den här:

Den ska ju spegelvändas för att passa i mitt vardagsrum men den var vändbar så det skall inte vara något problem =)
Så nu blir det till att åka ner med familjen på lördag och kika igen och för hoppningsvis plocka med den hem. Ska vara lite bättre förberedd denna gången och ha lite koll på mått på min gamla modell och bordet och sån't som jag inte kikat på innan vi åkte denna gången. Kommer väl antagligen sluta med att måtten inte stämmer eller att bordet blir för stort eller nå't men jag HOPPAS att det ska funka...

Jag blev plödsligt tragiskt medveten om hur ovan jag är vid beröring av sina arberskamrater. Kristoffer kom fram och la handen på min axel och frågade om det var ok att jag tog lunch kl ett idag och jag ryckte nästan till i förskräckelse! Shit, vad ovan man är vid det. Nu är ju jag inte någon närkontaktsmänniska på det stora hela så det är väl kanske inte så konstigt. Jag har ett ganska stort 'personligt space' som få får komma innanför. Min familj har aldrig vart så mycket för det där med närkontakt, vi håller inte på å kramas och gosa hela tiden och det är absolut inget jag haft ont av eller så men man blir ju tragiskt medveten om det när man reagerar så här på en gest i all vänlighet...

Får nog ta och jobba lite på det jag...

Helgen som var...

I lördags packade jag halva mitt bohag och begav mig av för att jobba. Efter jobbet åkte jag hem till Karro och fixade till en utav t-shirtarna jag köpte på ge-kås. Blev ganska nöjd faktiskt =)

Före                         Efter
         
Sen bar det av till läjet med Maria och Louise för att käka glass. Oj vad gott det var! Hittade lä på en bänk precis vid hamnen och satt där och mös i solen tills det var dags att bege sig tillbaka och göra sig fin inför kvällen.

Maria kom bort till mig och vi gjorde tacos, tjatade och drack vin. Lite senare kom även Fredrik och gjorde oss sällskap. Blev en mycket trevlig kväll som fortsatte på Oscars och slutade framåt fyratiden efter både käk och efterfest ;)
Vaknade vid tiotiden av att Fredrik tjatade i telefon. Mådde oförskämt bra och kände att det nog vore bäst att gå upp och äta frukost innan det vänder. Konstigt nog gjorde det aldrig det, mådde som en prinsessa hela dagen. Var och fikade på stan med Maria och Louise, sen var det dags och röja undan alla bevis från gårdagen.
Kl. tre var det dags att inställa sig i Veddige idrottshall för träning inför jazzdansavslutningen som var kl 18. Efter träningen gick vi till Verktygsboden och köpte glass och sedan promenerade vi runt i Veddige tills det var dags. Kände väl kanske att jag hade haft mer nytta av sömn men dom säger ju att det ska va nyttigt med frisk luft så så ficka det bli.
Avslutningen var nog den bästa vi gjort ever. För min del klaffade nästan allt och inga fatala misstag begicks (vilket har hänt ganska många gånger de andra åren). Söndagskvällen spenderades hemma i soffan med Fredrik. Han var dock inte så mycket till sällskap eftersom han spenderade större delen av kvällen med att förklara för nån stackars tjej att det nog inte var lönt att de träffades mer (för övrigt det ANDRA så'nt samtal han haft denna helgen!)
Ikväll är det SM-möte på Anneberg och sen blir det soffan för min del.

Tack och Hej!

Blottare?

När jag körde till jobbet igår hade det stannat en bil i en sån där inkörsficka de har utmed 41:an. Det visade sig att det var en äldre herre (kanske 60 bast) som stod och kissade. INTE SÅ DISKRET DOCK!! Det var inte så att han stod med bilen som skydd och lixom var vänd ner mot diket, nej, nej, han var vänd rakt mt trafiken! Han såg så glad ut när jag körde förbi så, trodde nästan han skulle börja vinka också... BLÄÄÄ!! Kunde han inte bara svängt fram på statoil 200 m längre fram och gått där??

Efter jobbet kom Fredrik förbi och vi gjorde lite mat, sen kom Anders och Daniel efter att de spelat match och vi frossade i marängswiss och kollade på 'Allt flyter'. Blev en mycket trevlig fredagskväll. Tack för det grabbar! =)
Ikväll blir det utgång med Maria och ev. Fredrik och nån mer. Ska passa på att snylta på Karros lägenhet nu när hon e i Helsingborg med sin Scweizare ;)

Tänkte även passa på att berätta att jag börjat på min önskelista i onsdags när jag var på ge-kås:
- Wakeup-light
- Greys anatomy s.1
Eftersom jag redan fyllt år antar jag att det blir julklapp som gäller så jag får ha lite tålamod... Om någon givmild själ vill köpa en present till mig bara sådär vore det såklart helt okej också ;)


Ny favvo

De flesta som känner mig vet ju att kladdkaka är en av mina stora passioner och jag har nu hittat en ny favorit, nämligen VIT KLADDKAKA =) Sjuukt god är den och superenkel att göra!

Har nu lovat ut receptet till både Sandra och Mia så håll till godo!

Vit Kladdkaka
2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad
100 g smält margarin

Gör så här
Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Rör smeten slät.
Häll smeten i en smörad och brödad form.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader i ca.30 minuter.

Har man som jag ett inte alltid så välfyllt kylskåp går det bra att byta ut juicen mot mjölk (som däremot alltid finns i min kyl), har man inte tillräckligt med vit choklad hemma kan man ta det man har av vit och resten vanlig blockchoklad, det har jag också provat och det funkar fint det med.
Man tager vad man haver, som Kajsa Varg sa en gång...
För övrigt använder jag en silikonform när jag bakar, de är superbra! Man behöver verken smöra eller bröa och man slipper den hårda kanten man ofta får när man bakar i form.

Igår var jag hemma hos Mia och Magnus och kikade på deras lille Zeb. Vilken sötnos! Vi fann varandra direkt =)


Fick även veta att Mia, Göran, Sara & Karlberg var sugna på Arvingarna på solbacken den 8 maj så nu blir det en hejdundrande förfest hos mig innan vi tar på oss 'danseskora' och släpper loss.
Så Karro & Maria: BÖRJA LADDA!!!
Som vanligt knorrade Göran om att inbjudan kom från Mia och inte mig personligen, men Göran:
Vi bestämde, Mia satt med mobilen i näven och hade i princip redan skrivit messet. GILLA LÄGET!

Toafetich

Kom på efter förra inägget att jag faktiskt har fler toabilder att visa er. Kanske ska göra det till min grej att fota och lägga upp bilder på diverse toaletter =)
Dessa är dock av den trevligare varianten och jag hittade dem på en mack i Holland.

 
 
Detta är dörrarna in till själva toan på tjejernas, killarnas vågade jag inte gå in och kolla på.

Sen hittade jag min tidning också ;)



Made my day!

Igår när jag loggade in på facebook fick jag ett meddelande av en kille jag träffade för ett par år sedan på en Expert-fest. Varför är man så dålig på att höra av sig? det är ju bara att skicka iväg en rad eller två, frågar hur det är. Man blir ju så glad. Så tack för den, you made my day! =)
Fick massa härliga flachbacks från utbildningen och framförallt festen... Haha, tror inte det är något som lämpar sig för bloggen men det handlade om diverse påståenden om DC:ns fru, trevligt samtal på en soffa i foajén  övertalningsförsök av hotellpersonalen ang rumsbyte mm. mm. Mer tänker jag inte gå in å här, men kul var det ;)

Igår var det äntligen dags för RISK-revyn. Har tränat som galningar nu i typ två månader och nu ville vi bara få det överstökat... Gick väl sådär, tror inte nån av de ca 300 i publiken märkte så mycket men det var ganska mycket strul med samspelet musik/dans. Hade tränat alldeles för lite ihop... Men men, nu e d iaf gjort, inga fler söndagasträningar i en svettig gympasal och inga yberkäcka människor som spottar klyschor omkring sig hela tiden. YEHAAA!!!!

Förövrigtbesökte jag denna toalett inatt:



Funderar på vad jag ska hitta på idag?
-Behöver städa
-'En riddares historia' går på tv (igen)
-Solen skiner

Tough choice...

I går jag drömde...

Igår drömde jag att jag och Karro var ute och reste igen... Vi var på nåt jättestort tjusigt hotell med vallgrav runt, ett stort skepp och massa exotiska djur i (inte riktigt som de ställena vi brukar bo på...). Karro skulle överraska mig med något som vi skulle göra och jag var övertygad om att vi skulle gå en dykkurs. När hon kom och berättade att det var en golfkurs hon fixat åt oss blev jag helt vansinnig!!!

Säkra vårtecken

Igår varjag ledig och för en gångs skull lyckades jag tajma det fina vädret. Jag började hurtigt med en löprunda och det var här jag såg mina vårtecken (förutom vädret då...)
ÖVERKÖRDA GRODOR!

I massor ligger de utspridda som bokmärken på vägen. Är lite ledsen att jag inte hade varken mobil eller kamera med mig för att föreviga dem, men det får bli en annan gång...
Sen åkte bikinin på och jag schtekte mig till framåt tretiden.

Prylbögen i mig är lycklig idag för jag har fått reda på att min önske-mobil, just nu,(se tidigare inlägg) kommer att släppas olåst i 'min' färg. Finns dock inte på lager än men nu vet jag ju iaf att det är relativt nära =)

Som riktigt oviktigt vetande kom jag att tänka på e grej häromnatten när jag inte kunde sova. Det hände för några somrar sedan när vi var på Majas och kollad på stand up. Det var Måns Möller & David Batra mfl. Efter att de drivit med Krille för att han inte tagit bort Armani-märket från kostymärmen och de påpekat för alla att jag skulle på toa, stod jag i baren för att köpa mig en öl (till). Plödsligt stod Måns (Möller, å såkart) bredvid mig och sa 'Jag skulle vilja bjuda dig på en öl, men det går inte för min flickvän är här'. Vad svarar man på en sån kommentar?? Tack?? Har ingen aing omvad jag svarade men jag har iaf NÄSTAN blivi bjuden på öl av Måns Möller. SÅ DET SÅ!

Crazy Amsterdam!

Jaha, nu är man tillbaka och har landat i verkligheten igen... Påskhelgen spenderades väldigt trivsamt i en crossdepå i Oldebroek, Holland. Efter ett pitstop på bordershopen kom vi fram till banan vid sextiden på fredagen.

Lördagen spenderade jag mest med att ligga in bäddarna i nya bussen och åt frukost framåt sextiden på kvällen... Jag såg dock när grabbarna galant kvalade in som 10 i sitt heat, trots den sönderkörda banan.
Var lite svårt att vända men efter någon öl var jag betydligt piggare. Kvällen bjöd på drinkar i vår husbil tilsammans med Ulla, Kalle och Louise och efter det bar det av för att kolla in öltältet. Där lyckades vi komma i kontakt med de svenska quadkillarna genom ett en av dem föll bakåt på sin bänk och tömde ut sin öl över stackars Anna och på den vägen är det... Vi avslutade kvällen med lite efterfest i vårt förtält, mor och far bara skrattade när vi kom in och frågade om de hört oss...

Söndagen var ju helgdag och grabbarna fick inte ens tvätta cylkarna och rakt inte starta dem. Jag och Karro åkte med våra nyfunna vänner in till Amsterdam och spenderade dagen med att strosa omkring där. Resan dit och hem var väl något obekväm då vi åkte 7 pers i en bil med 4 säten! Men finns det hjärterum finns det ju stjärterum som dom säger ;)
Grabbarna hade siktet inställt på vad som kallas 'Red Light District'. För er som inte hört talas om detta är det ett par ganska faschinerande gator där man kan handla allt från sex'leksaker', marijuanaklubbor & energidrycker med samma ingrediens, till frön för att odla själv. 

                         

Förutom massa affärer och kaféer där det luktade allt annat än cigarettrök fanns här också glädjeflickor att få tag på för den som ville. De stod i små skyltfönster utmed gatan och ville man köpa deras tjänster var det bara att öppna dörren och kliva in. GALET!! skulle jag vilja säga! Jag är alldeles för naiv för att fatta att sånt här existerar...
Utöver detta måste jag säga att det var en väldigt fin stad med massa gamla skeva medeltidshus. Hade vi inte vart i sällskap med fem grabbar hade vi garanterat även kommit hem med betydligt tunnare plånböcker då shoppingen såg ut att vara fantastisk!

RSS 2.0