Jag har världens bästa syster!

Kommer inte ihåg vilken kanal det var men de har iaf en ny vädersnubbe på kvällarna. Grabben hade ganska stora svarta glasögon som inte alls gjorde sig i bild eftersom de blev skuggor i hans ansikte så man inte såg ögonen. Jag och Pierre kommenterade detta när vi såg det och nästa gång jag såg vädret hade han andra glasögon. Undrar lite om han bytte av fri vilja eller blev tillsagd att göra så?

I söndags fick jag ett sms från min syster som löd:
'I morgon kommer jag hem till dig kl 19 och då röjer vi ur din klädkammare och tömmer dina vägga. Invändningar?'
-Nope inga invändningar alls! Däremot precis den push jag behövde för att få tummen ur och ta tag i det så TACK till världens bästa syster!!!

Nu ska jag snart sätta mig på tåget ner till Malmö. Funderar på att virka ett mobilfodral på vägen. Pierre tyckte att jag inte skulle sova så vi kunde lägga oss samtidigt, så det gäller att hålla sig sysselsatt ;)

Puss och Kram på er!

Tjockisen borta för alltid...

Förra helgen var Pierre här. Han hade med sig lite möbler och andra grejer (platt tv, platt tv platt tv!!!). Detta resulterade i att min gamla tv nu hamnat på återvinningscentralen bland sina andra gamla och tjocka vänner. Innan han kom dit lyckades han dock ge mig ett litet minne i form av ett mycket blått och svullet finger. Detta till följd av att han behagade landa där med hela sin tyngd!
Efter vi dumpat tjockisen åkte vi till Flugger och vimsade om vilka tapeter vi ska ha och var. Till slut fick vi bestämt oss, hittat jordens snyggaste fondtapet till sovrummet

och gone wild med guld i vardagsrummet. Nu håller vi bara tummarna för att det ska bli bra.
Då mor & far var bortresta planerade vi att spendera kvällen på Bjurums spaavdelning med middag och bubbelbad. Det började dock inte så bra när vi skulle fylla upp karet och det inte kom något varmvatten! Men efter diverse telefonsamtal och tips löste vi det och fick både badat och ätit.
Söndagen började lugnt för att vid tolvtiden dra oss in till Mio och kolla lite möbler. Hittade en supersnygg tv-bänk, vit högblank, och även soffbord och vitrinskåp i svart trä (ja, jag vet mamma det kommer bli jättedammigt!). Kvällen spenderades i soffan med en tokfebrig Pierre i knäet. Var jättedålig hela måndagen så han körde inte hem förrän tisdag. Har jobbat idag, trots att han fortfarande inte är helt ok.

Måste jag också tipsa om Varbergs Loppis på facebook. En jättebra sida där man kan lägga upp grejer man vill bli av med. Har fått sålt flera möbler som åker ut nu i flytten.

Idag var det inne en malig kund, modell äldre som sa till mig att jag var lik Alice Babs dotter. Lite svårt att veta hur jag skulle ta det eftersom jag inte hade en aning om hur hon ser ut. Det vet jag nu:

Bedöm själva!

Puss och kram!

RSS 2.0