Fitflops

Häromdagen när jag hämtade posten var hela lådan fylld av ett stoort paket. Jag småspringer in (nyfiken som jag är) sliter upp paketet och finner ett par, rätt fula, röda flip-flops vid namn 'Fit-Flop'. Namnet har de därför att de ska vara designade för att träna benen och rumpan medans man går.

Sån här ser den ut fast grejen som går över foten är RÖD. Jag som inte gillar rött... Men men ger det snygga ben och snygg rumpa kan det ju vara värt att testa ;)
Det var för övrigt en vinst i en tävling jag varit med i plus att de faktiskt var väldigt sköna, trots att snöret mellan tårna färgar av sig.

Det har kommit lite snö ute och jag hoppas inte att det blir plusgrader och börjar slaska. Jag gillar snö när den kommer och får ligga länge, vilket tyvärr inte händer så ofta här... Förra året gjorde det ju faktiskt det och någon kom med den brillianta idén att vi borde anordna en skidskyttetävling. Hade vart askul att se alla stappla runt på längdskidor och skjuta luftgevär! Huruvida det är tillåtet och genomförbart vet jag inte men ligger snön kvar efter jul ska jag definitivt kolla upp det.

Har även konstaterat att jag måste byta jobba till nästa crossäsong. Mitt jobb och sidvagnscross kommer inte alls överens... Så nu är det dags att prata med far om det blir något av pappersarbetet där och i så fall hur mycket och sedan ta tag i jobbsökandet, på riktigt denna gången.
Någon som hört mig säga detta förut? Mmm, jag vet, men nu ska jag försöka ta tag i det på allvar!
JAG har nämligen tänkt åka på massa VM nästa år! så jag behöver ett jobb där man inte jobbar helger (och helst inte fredagar heller...)

Inte mycket intressant idag kanske men som det ser ut i mitt liv nu ligger mycket i det fördolda...
Den som lever får se! =)


Pictmania

Här kommer bilden på Aslan och datorn:

om man tittar noga kan man även se att han lyckats markera allt jag skrivit på msn.
Hittade även några andra sköna bilder:





I går gicka jag, som sagt, upp 04.30 för att skjusa mor och far till flyget. Fördrev sedan tiden med lite fotografering tills Kungsmässan och Freeport öppnade. Här kommer resultatet:





















Jazzdansen gick åt skogen, tror inte jag lärde mig ett enda nytt steg. Skyller på sömnbristen!

Idag på lunchen har jag vart och inhandlat mousserande vin & götta inför morgondagen. Jag och ett par tjejer ska till Jönköping och titta på 'Ladies night' (läs spana på Brolle & Martin Stenmarck!) och på lördag ska vi gå på stan (läs shoppa!) Ska bli superkul att träffa tjejerna och ha myshelg. 

Puss & Kram


Oroväckande nyhet?

Fick precis en chokerande uppysning som jag inte vet riktigt vad jag ska tro om... Den kom från min tidigare nämnda vän på fb och jag hoppas att det var ljug. Inte för att det skulle vara så hemskt om det var sant, det hemska ligger mer i att jag inte har något som helst minne av det! Illa...
Inte nog med det så retas han med mig och går och lägger sig utan att förklara ordentligt, INTE OK! Hur sjutton ska någon så nyfiken som jag kunna sova efter nåt sånt här!!??

Aslan har precis visat sitt missnöje mot datorn genom att lägga sig på modemet så jag nästan trodde det skulle gå av. Ni förstår han blir lite sotis när jag ägnar mig mer åt datorn än honom. Har en mycket talande bild på detta men det får bli enannan gång då jag har den till hands.

Ska bli så himla skönt att kliva upp 04.45 i morn för att köra mor och far till flygplatsen.

Näe nu måste jag lägga mig, återstår att se om jag kan släppa den annalkande ångesten och somna... Den som lever får se...


Fyllehunden

Jag hörde den sjukaste reklamen idag på jobbet:



Vet inte riktigt vad man ska säga. Trodde först det var ett P3-skämt men insåg sedan att det nog inte var det...

I lördags var det maskerad i Alvhem. Temat för kvällen var 112. Eftersom vi inte varit på deras maskerader tidigare och inte visste viken typ av folk som skulle komma var vi lite frågande över vilken nivå vi skulle lägga det på, så vi bestämde oss för att vara lite tråkiga och inhandlade varsin polis t-shirt. Ansträngde oss lite och piffade till det med en polishund, som senare fick namnet 'fyllehunden'.

                  

Benny var medicinman och hade haft Jonas till att ge sig ut i skogen och hämta ett vildsvinskranie som Carina kört i diskmaskinen ett gäng gånger för att få bort den värsta lukten. Men söt var han =)


Vad en blottare har för koppling med 112 har jag fortfarande inte fattat men dräkten var ganska kul.



Häromdagen när jag var på ortens lite större varuhus fick jag världens flashback:
Gissa om jag har tuggat i mig många såna här i mina dar, kändes som jag var tio igen.

Puss & Kram

Fix och trix

Häromdagen hade jag en mycket skum dröm. En kille som jag pratat ganska mycket med på fb det sista dök upp ca fem cm från mitt ansikte och typ lekte tittut, lite som den irriterande fågeln i Kalle på julafton.
Ganska lustigt men iofs passar det honom (inte den irriterande biten utan den lustiga)
Jag gillar människor som får mig att skratta och det lyckas han med mest hela tiden så jag hoppas på fler pratstunder även efter att du läst detta ;)

För övrigt har jag nu fått klart min hall. Eller klart och klart, möblerna är uppe men runt omkring ser det ut som om en orkan gått fram. Tänkte ev. försöka ta tag i det ikväll, men det finns nog risk att jag hamnar i soffan istället...
Mor och Far var hemma i tisdags och hjälpte mig att skruva upp. Vi hade en mycket fin fördelning av arbetsuppgifter:
Jag monterar, pappa skruvar och mamma klappar katten, kollar på tv och fixar fika (och fika är minsann icke att förakta)
Svårt att få en bra bild i en liten smal hall men här kommer iaf en bild på själva 'huvudmöbeln'

kommer för hoppningsvis lägga in fler bilder när jag får det helt klart.

Har även vart duktig och sytt på mina flaggor på nya ryggan som ska med till Vietnam så nu är den 'ready to go'.
 

Jag har också fått en ny tvättmaskin.
Det var nämligen såhär att i onsdags när jag var ledig startade jag en maskin och åkte till stacke för att jobba lite. När jag kom hem såg det ut såhär i badrummet:
1.2.3.                         4.
Antar att de här bilderna kräver lite förklaring...
1. En helhetsbild över hur det såg ut när jag kom hem, se väl inte så illa ut kanske ni tänker MEN! Notera plastringen till luckan som lossnat och ligger på golvet, att luckan till torktumlaren öppnat sig PLUS att hela chabraket har hoppat iväg en 5-10 cm!
2. Avståndet mellan maskinen och värmepannan (som när jag åkte hemifrån var NOLL cm!)
3. Luckan UTAN plastringen som ska sitta där.
4. Spricka i luckan på insidan.

Så i morsen var fastigehetsskötarna inne och installerade en ny maskin när jag åkte till jobbet vilket innebär att min plan för kvällen, förutom att städa även kommer inehålla en invigningstvätt i den nya maskinen.

Hoppas ni också får en bra fredagskväll =)
Kram på er!


Minne sökes...

Igår skulle jag lämna in min bil för att få bytt till vinterdäck. Dock ej till en bilfirma, nej nej, i min familj ber man pappa väldigt snällt, eller så gör man det själv.
I år kände jag då att -Näe, jag e inte sugen på att byta däck, så jag frågade pappa. Efter en stund ringer han och säger att det bara står en omgång vinterdäck i garaget, vilket är väldigt konstigt eftersom Karro inte heller satt på sina... Jag började fundera och kom fram till att jag vet att jag köpte nya däck när jag hade inne den på service och det var innan den skulle besiktigas sist, så det borde vart i nov. Alltså borde det varit vinterdäck jag köpte. Sen funderade jag på om det kunde vara så att jag helt enkelt aldrig bytt till sommardäck, och ja, så skulle det helt klart kunna vara...
Mamma tyckte dock att det var lite konstigt för det brukar alltid diskuteras hemma när det är dags att byta däck. Till slut kom vi på hur det låg till.
Jag började ju köra moppe innan sommardäcken skulle på och sen har ju bilen varit avställd hela sommaren så jag hade ju redan vinterdäcken på!
Tänk att det ska va så svårt att komma ihåg hur det ligger till...

Ikväll kommer mor & far för att hjälpa mig sätta upp hyllorna i hallen, så ikväll gäller det, Flipp eller Flopp för min hallidé! Är änna lite nervös men hoppas att det ska bli bra. Bilder kommer, iaf om jag blir nöjd ;)

Bjuder även äntligen på mitt pink-klipp från konserten. Tyvärr är ljudet rätt kass...

Ledig lördag? Skulle inte tro d!

Jag har ont på knäna!!! Efter min vurpa igår har de lixom bivit helt ömma, sådär så att jeansen gör ont när man sätter sig ner, eller ja, d e ju inte jeansen som gör ont, d e ju knäna, men de gör ont när jeansen lixom trycker på knäna...

Inatt har jag minsann inte blivit opererad, jag har sovit så himla gott = stenhårt. Vaknade dock en gång, kollade klockan och trodde att han drev med mig när han bara var 00:49, hade väntat mig typ 07:00. Men det varskönt att somna om och veta att man hade hela natten kvar.

I morn är det röd dag och vi har stängt. Men vet ni vad? Då har mina fantastiska chefer bestämt att vi ska ha julplanering! När man för en gångs skull hade fått en ledig lördag! Grrr!
Dessutom säger de: Ja men vi håller nog inte på längre än till fyra, definitivt inte längre än till fem.
FYRA! FEM! Jag kan tänka mig att stanna till max två, så det så!
För vem vill vara ledig en lördag, när man ändå jobbar alla andra...

P.s. Såg en kul sak på jobbet idag. Jag har fyra olika skor där + de jag kommer i på mornen! Inte för att jag byter speciellt ofta men d kan vä va bra att ha antar jag. Ett par för varje tillfälle ;) Tror att det tyder på att mamma och Karro har rätt angående min skomani... d.s.

Skulle lagt upp detta igår men d hanns lixom inte med...

Night shift

I natt har minsann vart en händelserik natt vill jag lova. Jag har nämligen blivit skall-opererad av Meredith Gray & Christina Yang (okej jag erkänner att jag kollade på Grey's igår...) det ni! Har ingen aning om vad det var för fel på mig men jag antar att de lyckades eftersom jag mådde bra i morse =)

Jag har också kommit på att jag vill göra om min hall. Tror jag hittat en idé som skulle kunna bli riktigt cool, väldigt 'think outside the box' så nu är det bara att hoppas på att det funkar lika bra i praktiken som det gör i mitt huvud men jag återkommer med bilder när projektet kommer igång.

För första gången ever önskar jag nästan att någon smygfilmat mig idag (speciellt nu när jag lärt mig hur man lägger upp video här). Jag gjorde världens fulaste grej, måste sett sjuukt roligt ut!
Var på väg från jobbet och till träningen och skulle springa inom parkeringshuset och lämna av lite grejer. Var som vanligt lite sen och sådär lagom stressad och när jag sprang uppför trapporna tänkte jag: Shit, tänk om man skulle ramla här! Och vad gör jag? Snubblar på översta trappsteget och dröser med huvudet rakt in i betongväggen. Gjorde SKITONT i både huvudet och knäna...
Så om jag skulle vara yrare än vanligt nästa gång ni träffar mig så vet ni vad det beror på ;)

P.s. Är övertygad om att jag mötte Stefan Gunnarsson (ni vet den långhåriga pianisten i 'så ska det låta') på lunchen d.s.


Vaknade - det var mitt första misstag...

Asså ofta när jag skriver så gör jag det för att 'skriva av mig'. Om jag till exempel är arg på en vän (vilket jag inte är) eller trött och besviken på hela det manliga släktet (viket jag är) - Ja bitterf***a-takterna sitter fortfarande i, är en blogg helt FEL forum att basunera ut det i! Speciellt om man vill nämna namn och hånas och vara allmänt elak. Men jag ska inte göra det så ni som blev nervösa kan andas ut.
Jag ska bara skriva av mig lite...

Igår krånglade det mesta för mig. Det började med att jag skulle logga in på ica's 'mina sidor' för att kolla nåt. När jag skulle logga in kom jag inte ihåg koden så jag testade de som var troliga men ingen funkade så det låste sig... 
På lunchen skulle jag handla på kvantum. När jag kommer till kassan för att betala funkar inte kortet så jag går till damen i kassan och förklarar att kortet inte funkar. Hon drar mitt kort och konstaterar även hon att det inte funkar och ber mig gå ut och ta ut pengar i automaten utanför. Jag går ut till bankomaten och stoppar i kortet
-Fel på kortet, står det i displayen.
Jag går till nästa automat
-FEL på kortet.
Jag går till en tredje automat
-FEL PÅ KORTET!!! Står det i displayen.
Så jag går tillbaka till jobbet, lånar pengar i kassan för att kunna lösa ut mina varor (typ mjölk och kattmat...)
Men det tar inte slut  där! Tillbaka på jobbet ringer jag banken för att beställa ett nytt kort. Grabben jag pratar med säger att jag behöver kortet, bankdosan och min inloggningskod för att kunna skicka ett nytt kort. Då visar det sig att koden jag bommade på 'mina sidor' var samma som koden till min banksida (som jag ju kunde jätteväl!!!), som alltså nu också var låst, vilket betydde att han inte kunde hjälpa mig att logga in och beställa ett nytt kort. I stället måste han först skicka mig en ny kod, som skulle komma på onsdag och kan han hjälpa mig att logga in så jag kan beställa ett nytt kort...
Life sucks most of the time right now!

Förtydligande av dagens inlägg:
Somliga av dagens uppgifter är överdrivna och delvis påhittade, jag vill inte hånas och vara allmänt elak (inte alltid iaf), för övrigt stämmer nog det mesta. Och tro inte, bara för att jag hängde med dem i helgen, att detta handlar om mina sidvagnsvänner, de jag träffade i helgen är oskyldiga =)

För att ni inte ska tro att jag är sur och bitter rakt igenom bjuder jag har på ett litet klipp från gårdagens Raw. Hela inslaget är kanon men det bästa, enligt mig, ligger ca 4.30 in.

Håll till godo =)


Bitterf****n

Igår dök hon upp igen -bitterf****n Linda. Jag gillar henne INTE men efter en helg med sidvagnsföreningen och två dagars bakfylla var det, på söndagen när man kom hem till vardagens ensamhet igen, omöjligt att stänga in henne där hon brukar vara (gömd någonstans under mina revben, skulle jag tro)
Förutom bakfyllorna, som kunde varit betydligt värre, har helgen vart toppen, kul folk, god mat, bad (både med och utan bastu före) och hotellfrukost.
Nu återstår bara minnena och efterarbetet med protokoll som ska renskrivas...

Mamma och pappa har köpt ny bil. Jag vill också ha en ny bil... Men jag vill helst få en, inte köpa... Funkar det tro??
Min bil börjar rasera nu. Den låter som ett tröskverk men det är inga hål på ljuddämparen (pappa har kollat) och jag tror att det mest låter inuti bilen, inte utanför, men det är ju lite svårt att höra eftersom jag alltid sitter inne i bilen när jag kör. Att den inte är tvättad på ett par år kanske också gör sitt till även om det mest är på det estetiska stadiet och där e d redan kört för lilla ELKen och jag bryr mig inte längre. Det fanns en tid då jag gillade att hon var ren och fin, men de dagarna är förbi sedan länge...

RSS 2.0