Vinterbilder

Okej jag vet, det var längesen. Det värsta är att jag inte har speciellt mycket att berätta denna gången heller...
Förutom att jag hade en väldigt mysig julafton och fick värsta grymma paketen =)

Eller förresten! Jag har en grej till.
Häromdagen när jag var ute och gick på lunchen hände det något skitskumt.
Jag gick på vägen ner till ankaret och pratade i telefon. Det gick en dam på andra sidan vägen som jag gick förbi, efteråt hörde jag hur hon gick över vägen (till samma sida som jag var på) och strax efter det gick hon två steg bakom mig. Tyckte det kändes lite skumt så jag vände mig om och fick bekräftat att hon var väldigt nära. Kollade bekåt ett par gånger men hon verkade inte tycka det var något konstigt med det utan fortsatte att knata på bara två steg bakom... Jag ville så klart bli av med henne så jag tänkte att jag går ner till ankaret och 'kikar på den fina solnedgången'. Sagt och gjort, tror ni hon försvann?
NEJ! Hon följde med och ställde sig axel mot axel med mig och bara stod där! När jag fattade att hon inte tänkte gå sin väg vände jag mig till henne och frågade vänligt men bestämt vad hon gjorde. Då kollade hon på mig med glasartad blick och sa: 'Näe, vad gör du?'
GAAA!!! Då blev jag faktiskt lite skraj...
Jag fortsatte att gå (ganska mycket fortare denna gången) och hon fortsatte att följa efter. Till slut svängde hon av strandpromenaden och gick upp på klipporna så jag kunde andas ut, men det var allt lite läskigt...

Det var nog allt spännande jag hade att säga idag men jag tänkte bjuda på lite vinterbilder:



En sak till bara
I går var det dags för den årliga annandagsbandyn så vi packade ner allt gott vi kunde hitta i bandyportförljen och begav oss till sjöaremossen. Tyvärr gick det ju inte som vi hoppades men vi hade både varm choklad med minttu och glögg att värma oss med så vi klarade oss ändå. Hade en skvätt jäger också och det är ju det absolut bästa ;)

Hoppas ni också haft en fantastisk jul, nu blir det lite jobb innan det är dags för nästa ledighet,
Kram på er!


Wish come true?

Åååh vad trött jag blev på mig själv innan idag...
Hade vart på gekås med Fredrik och handlat julklappar, kom hem, parkerade bilen och bar ner mina fynd till lägenheten. Började rota i fickan efter nycklarna men de var inte där.
DÅ slår det mig! Jag låste in dem i bilen!!!
När jag parkerat och stängt av bilen ställer jag timern till kupévärmaren, tar min väska och går ur bilen. Jag tar ut grejerna ur baksätet och låser både fram och bakdörren och slår igen utan en tanke på att jag inte tagit ur nycklarna...
Ringde Bjurum och givetvis är det ingen som svarar, ringde mammas mobil men kom på att den slutat funka, ringde pappa utan någon förhoppning att få svar, vilket jag inte heller fick så jag ringde Karro. Kändes lite onödigt att hon skulle köra ut hit för att jag klantat mig så jag bad henne göra ett nytt försök på telefonen (jag hade även dåligt batteri på mobilen så jag var rädd för att jag inte skulle hinna få fram mitt rop på hjälp innan den dött) och se om hon fick tag på någon. Som tur var fick hon tag på mamma som kom och räddade mig från att frysa ihjäl på min egen trapp.

Shoppingen gick iaf bra och jag fick tag på ett helt gäng julklappar, plus lite bra och ha till mig själv. Fredrik fick också tag på det mesta så jag tror vi var nöjda båda två när vi åkte hem. Mindre nöjd var jag däremot när jag åkte hem från bilprovningen med ett papper som sa att jag har bromsrör och ojämn bromsverkan som måste åtgärdas innan den 14 jan... Och förutom det så tror jag att han skrev att felet med bromsröret satt på fel sida för när han visade mig var vi på förarsidan men på lappen stod det höger sida. För förarsidan e väl inte höger sida eller? Det är ju det om man tittar på bilen framifrån men jag skulle ju säga tvärt om. Tänk nu om dom lagar fel sida och så går den fortfarande inte igenom när jag kommer nästa gång...
HATAR NÄR BILEN INTE FUNKAR!!!

Utöver det har jag haft en trevlig kväll framför datorn, fixat lite med en sidvagnslogga jag jobbar på och lite annat kul ;)

Såg förresten ett stjärnfall när jag stod ute och väntade på att mamma skulle komma med nyckeln och om min önskan slår in var det definitivt värt att låsa in nycklarna i bilen!

Ville även dela med mig av ett reklamklipp som går ganska flitigt nu och som jag tycker är riktigt roligt



Kram på er!

Rubrik? Äh wtf!...

Min 'nya' livsstil verkar ha gjort nytta. Jag ska villligt erkänna att jag inte visste att jag skaffat mig en ny men nu när jag tänker efter så finns det några små förändringar den senaste månaden. Jag har lixom inte hunnit med att sitta i soffan och tycka synd om mig själv och kanske ta lite popcorn eller så som tröst...
Insåg detta när jag återigen kunde knäppa skärpet i innersta hålet! Gillar när det händer utan att man tänker på det också =)

En annan sak jag gillar är när grannarna skottar åt en, definitivt en av fördelarna med att bo i ett 'pensionärsområde'

I morgon är jag ledig och jag har som vanligt massa saker jag borde göra. För en gångs skull hoppas jag på att få gjort en hel del av det eftersom jag ska ha gäster på kvällen. För er som inte vet så är jag en sån som jobbar ASdåligt utan press så detta är perfekta tillfället att få lite gjort, men jag får nog baka först, för skam den som inte har sju sorters kakor på bordet när fastrarna och farmor kommer på besök!

Idag blev det spontanlunch med Sandra på stan, perfekt eftersom jag inte hade nån mat med mig plus att det var väldigt längesedan vi sågs så det var dags att ta igen lite.
Utöver lunch blev det även bestämt att vi ska spendera fredagskvällen i Sanddamm. Ska bli supermysigt! Har ju inte träffat kära syster på toklänge så jag antar att det finns en del att ta igen där också.
Med 25-årskalas på lördag och kallbad och julbord på söndag har jag en känsla av att det kommer bli en toppenhelg!

Puss och Kram!


Vuxen?

Jag tror jag börjar bli vuxen...
Åt fiskpinnar häromdagen, har inte gjort det så länge jag kan minnas eftersom jag 'inte gillar' fisk. Har kommit på mig själv med att lärt mig äta massa saker som jag aldrig 'gillat', som räkor och lax t.ex. Det är fortfarande inte mina favoriter men om jag får det i en förrätt så äter jag det och kan till och med tycka att det är gott.
Det är väl vuxet?

Idag har det snöat hela dagen. Var ute och traskade en sväng innan (i typ 1.5h). Är så himla mysigt med riktig vinter! Blir helt lyrisk! Jag var inte bara ute och traskade utan gjorde även vinterns första snöängel och låg en stund i snön och filosoferade på livets stora frågor (eller näe, det var inte det jag funderade på alls men sanningen är för tillfället onämnbar...)
Det är så härligt tyst när det snöar, gillar det.

Tänkte även dela med mig av en av mina SYTYCD favoriter:



Polisrapporten

Läste Varbergsposten häromdagen och blev lite faschinerad av två händelser som står under 'Polisrapporten'

1. 'Kl 15.00 uprättas en anmälan om olaga hot. En 28-årig kvinna har lånat ut en tröja till en 42-årig väninna. 42-åringen vill sedan köpa tröjan, men det vill 28-åringen inte gå med på. 42-åringen skickar då ett sms där hon hotar att slå 28-åringen. Sedan har hon även sökt upp henne.'

2. 'KL 23.40 sker en misshandel i Karl Gustav. Polis tillkallas då en fest i bygdegården slutar i slagsmål. En 21-årig man retar sig på att en 19-årig man har en plastpåse istället för en väska och ger honom därför två knytnävsslag i ansiktet. 21-åringen står även misstänkt för ofredande efter att han vid ett flertal tillfällen knuffat till en 22-årig man.'

WHAT!!!??? Hur gamla va dom stod det? Fem??
Shit vilka problem vi har i dag känner jag...

Puss & Kram på er!

RSS 2.0