Gammalt blir till nytt

Idag har jag sytt! Var på Stoff o stil när vi var nere i Malmö och fick se att de hade sytt upp en klänning som jag köpte mönster till i höstas:
Tyckte den var skitsnygg och blev inspirerad till att börja sy på min också. Kände dock att den de sytt var lite väl festlig och att jag ville ha något enklare. Hittade inget bra tyg där så jag började fundera på vad jag hade hemma och kom på att jag hade ett påslakan som hamnat uppe på vinden som nog skulle kunna funka. Började klippa till bitarna i lördags och gjorde klart den idag.
Här har ni resultatet
Inte illa för ett gammalt påslakan va?? Blev skitnöjd!
Piffade till fållen nedtill med en dekorsöm
 
Fick också skaffat ett ordentligt syskrin i Malmö så nu kan jag ha alla saker på ett ställe. Plus att det är så snyggt att jag kan ha det framme! Tack Fia för att du fixade :)
 
Och så måste jag visa hur fint vi slog in presenten som Therese och Henke fick i lördags
 
I morgon blir det en dag i Göteborg med Karro och Emma som kommer börja med tgresa och picknik och avslutas med Lady Antebellum-konsert på trädgrden!
 
Puss & Kram!

Produktivitet

Har äntligen haft tid att vara lite kreativ!
I lördags var vi på ett mycket trevligt kalas för Annelie och temat till ära (Ernst Kirchsteiger) hade jag knåpat ihop ett litet förkläde som present
Johanna (som Annelie hade festen med) fick en bukett med blommor från vår och mors trädgård

Pierre var på Anneberg och hjälpte till på dagen så jag passade på att åka in och hälsa på Maria Klas och lilla pyret Agnes och även detta krävde ju sin lilla present
fick inte provat den på henne eftersom hon sov så gott i mitt knä men jag hoppas att mor hennes skickar en bild när hon manekängar ;)

Idag har det vart fästningsjympa och när jag kom hem hade världens bästa fixat middag. Sämre kan man ha det vill jag lova!
Utöver detta håller vi på att beta av sista arbetsveckan innan två veckors efterlängtad semester! Då blir det efterlängtad malmötripp med fest och Köpenhamnsbesök.
OCH JAG RÄKNAR MED ATT DET KOMMER VARA SOL OCH FINT VÄDER HEEELA TIDEN!!!

Puss och Kram!

RSS 2.0