Hej hopp!

Hej igen, ifall ni undrar vad som hänt med mig så säger jag att det gäller att passa på nu när andan faller på ni vet!
Idag har jag tränat armar. Finns skitbra videos på youtube med massa träning om man söker på tex 8 min arms, legs, bun etc. Idag hittade jag 'tjejversionen' som hette 8 min core arms, som jag testade. Fanns cardio dance också, tänkte jag skulle testa den också endag. Men i morn blir det nog bootcamp med Pierre eftersom vi båda är lediga. Ska bli så himla skönt att ha en ledig helg där vi faktiskt ska vara hemma. Känns som om det var längesedan... Det slog mig också nu i morse att jag ALDRIG tidigare lyssnat på HELA morgonpasset. Det gör jag nu, nästan varje dag. Så det så!

Ha en bra dag!

Nytt liv!

Nu har allt lugnat ner sig lite här hemma så jag hoppas på att jag ska kunna vara lite flitigare här nu. Lägenheten har blivit toppen med nya tapeter och golv och det mesta från flytten är uppackat. Tavlorna står fortfarande kvar i kartonger, men vi behöver bo in oss lite och få alla möbler på rätt plats innan vi börjar göra hål i väggarna.
I går var vi på popquiz på Harrys. Vårt lag sög verkligen på 60 & 70-talslåtar (trots att vi var åtta stycken...) som tur var var det trevligt ändå och god mat fick vi också.

Har tjuvstartat lite med det 'nya livet' som man vanligtvis lovar sig själv efter nyår. Sedan jag blev sambo har jag studsat (läs släpat mig) ur sängen kl 06.15 med min sambo för att försöka göra något vettigt tills det är dags att hoppa på bussen till jobbet. Hittills har jag tränat en del. Testade ett 'boot camp'-program i tisdags som jag hittat i en tidning. Det var tio övningar som du ska göra en minut var så jag tyckte det passade mitt tidsschema bra. Nu har jag gjort det två dagar och jag har en sjuuk träningsvärk i rumpan! Sån där träningsvärk så man har svårt att komma upp när man sitter ner och som gör ont när man går, ni vet.
I morse fick rumpan vila och jag började virka på mössan som jag lovat Pierre till skidsemestern. Blir den bra kanske jag lägger upp en bild när den är klar, kommer det ingen blev den antagligen inte så snygg... Har lite planer på att göra ett pannband eller något liknande till mig själv på väg upp till Sälen, känner att jag nog kommer att behöva lite tidsfördriv för att inte somna när det är jag som är kartläsare. Måste hitta garn bara men jag har för mig att de hade det på Karlssons så jag får nog åka dit och kika.

HejPussSes!


RSS 2.0