Planer för framtiden

Semestern är slut och jag är tillbaka i vardagen.
Sådär kul får jag väl säga men vad gör man? Det ska ju förhoppningsvis bli en tripp i höst plus att jag har funderingar på en del andra trevliga saker...
Pierre gillar ju att påpeka att det finns någon so fyller 30 i januari och på semestern kom han med den brillianta idén att vi kanske skulle åka någonstans. En idé som verkligen föll mig i smaken och sedan dess har vi spånat på allt från karibienkryssning till skidresa. Får se var det slutar någonstans ;)

Igår klippte jag gäset för första gången på typ tre veckor! Skulle gjort det innan vi åkte på semester men det råkade lixom regna då, så det blev inte av. Sen skulle jag gjort det när vi kom hem från säffle, innan jag drog till Malmö, men det råkade lixom regna då, så det blev inte av. Så igår var det dags att förvandla ängen till en gräsmatta. Klippte den i två omgångar men det var så blött i botten att jag fick ge upp. Får se till att klippa det igen innan helgen, om det lixom inte råkar regna då, såklart!

Som vanligt på jobbet på sommaren så har vår ac gått paj så när man kommer hem luktar man ungefär lika fräscht som ett ruttet ägg. Och inte verkar det vara något de tänker göra något åt heller så det är bara för dem att gilla läget när jag beställer fler jobbtröjor, så jag har en för var dag.

Nu ska jag titta vidare på 'Dirty Dancing 2'

Puss & Kram!

Bästa semestern!

Hej på er!

För alla som inte redan fattat det vill jag bara säga att jag har det sjukt bra just nu!
Är just nu inne på min andra semestervecka och jag tror den kommer bli precis lika bra som den första. Den började med fest i Holm på lördagen. Därefter styrde vi kosan mot Duse udde camping i Säffle där vi spenderade fyra dagar med att sola, bada, spela minigolf, skyla för regn, testa zumba, grilla, dricka vin och gå på friskis & svettis. Här kommer lite bildbevis:

        
I lördags stod vi i Nordstan med sidvagnsföreningen för att visa upp sporten. Kul att få lite spontana reaktioner och lite realitycheck på hur få som verkligen känner till sporten. Hade provapå-kväll ikväll i både Älvängen och Varberg och det verkar som om det varit en hel del folk, det gillar vi!
Efter Nordstan åkte jag ner till Malmö där vi käkade och kollade på speedway hos
R & F. Sen dess har vi mest slappat & shoppat lite. har konstaterat att vi blivit alldeles förslappade och sover på tok för länge, men å andra sidan -när ska man göra det om inte på semestern?!
Som avslutning blir det sedan en liten tripp till Strassbessenbach i Tyskland för att heja fram Robban & Henke i VM, träffa Helene och barnen och umgås med allt trevligt folk på och omkring crossbanan.

P.s. Fick ett par sjuukt snygga sandaler igår när vi var på shoppingtur! Hade nästan gett upp hoppet om att hitta någonting (Pierre hittade massa grejer...) när vi äntligen hittade skoaffären vi letat efter (eller ja, mest jag då) och rätt sandaler, i rätt storlek, och jag kunde vända hemåt med världens leende på läpparna.

Med detta avslutar jag denna session och hoppas att ni alla har/får en lika bra semester som jag!
Puss & Kram

En släng av tankspriddhet...

Nu ska jag berätta lite om ett fenomen som kallas tankspriddhet som tycks ha drabbat mig mycket hårt de senaste månaderna (undra vad detta kan bero på???) Jag må ha vart lite tankspridd innan också men nu är det verkligen illa.
Det som händer oftast är att jag går från jobbet till moppen och kommer på, precis innan jag ska köra, att jag glömt hjälmen. Nu de sista dagarna har det hänt en hel del grejer medd detta tema: 
Jag var på stranden på lunchen och när jag låg där på min sarong kom jag på att jag skulle ta av mig halsbandet, så jag gjorde det, la det på sarongen och tänke 'det här är dumt'. Vad händer? Jo när jag kommer tillbaka och har jobbat i kanske en timma kommer jag på att jag inte har mitt halsband på mig och funderar på var jag la det när jag tog av mig det. Med lätt panikkänsla kommer jag på att jag la av mig det på sarongen, vilket måste betyda att det hamnade i gräset när jag packade ner mina saker! Det var ju mitt favvo-halsband med änglavingarna som jag köpte i LA!
Åker tillbaka så snabbt jag kan, hittar det i gräset där jag låg och andas ut.
Dagen efter var jag på bodyshop. Jag stod och pratade med en av expediterna om vilken rengöring jag skulle ha, vi hittade en som verkade bra och när jag skulle betala öppnar jag plånboken men mitt kort är inte där... Det var inte så att jag blev nervös att det var stulet eller så, nej jag var ganska säker på att jag bara lagt det någonstans men fick tämligen skamset säga till expediten att jag inte fått mitt kort med mig och lova att komma tillbaka en annan dag.
Kom på senare att det låg i jackfickan där jag lagt det efter att jag tankat (och också då tänkt att 'det är dumt att inte lägga tillbaka det i plånboken med en gång'). Men varför lära sig av sina misstag när man kan göra samma fel om och om igen?

Förresten så gick min moppe paj igår, och inte fanns det någon i familjen hemma som kunde hjälpa mig. Som tur var Glenn och Roger på Gullberg och tvättade bilar så de fick komma och hjälpa mig. Troligtvis är det växellådan som rasat och frågan är ju om det är något som är värt att laga på min skruttmoppe eller om det bara är att gilla läget och köpa en ny? Får kolla vad min käre far säger om det när han kommer hem. Det positiva med det hela var att de bjöd in mig att äta tacos med dem så jag fick iaf rejäl kvällsmat!

Nu ska jag kliva upp ur sängen och bege mig till ikea. Ska ge mig på att lasta madrasser aldeles själv så jag får dagen att gå tills favvo kommer och det blir fest.

Ha en bra helg
Puss och kram!

RSS 2.0