Nya projekt ny framtid

Hej på er!

På måndag börja jag mitt nya jobb! Ska bli väldigt spännande och lite nervöst... Detta innebär att jag jobbade min sista helg förra helgen. Yaay =)

Ber om ursäkt för det förra konstiga inlägget utan någon som helst information i, var bara en grej jag var tvungen att lägga in för att kunna koppla bloggen till en annan sida.

Tror jag har kommit på mitt nästa projekt!
EN VIRKAD KLÄNNING
Kanske tar mig vatten över huvudet här men jag har hittat några mönster som jag ska titta närmare på och har en bild i huvudet på hur den ska se ut. Problemet såhär långt är att mönstren är på engelska så jag får börja med att göra en snabböversättning så jag kan göra en bedömning om det är genomförbart eller inte. Nu såhär mittemellan blev det till att börja på ett par innetofflor/sockar men såklart tog garnet slut igår så jag ska köpa nytt idag så jag kan göra färdigt.

Har äntligen fått svar från dem på Rapsodine (märket för ansiktskrämerna jag skrivit om innan) och det var bara positiv information. Företaget håller till i Mariestad och försöker så långt det går att använda sig av närproducerade råvaror och material. Produkterna är baserade på svensk, kallpressad, ekologisk, KRAV-odlad rapsolja  från Skåne. Tuber och flaskor är också (i mesta mån) närproducerade och av återvinningsbart material och de har inga onödiga kartonger till produkterna, allt för att spara på miljön.
Pratade ju även om tvåttbollen och nu har jag provat den några gnåger och den verkar funka toppen. Är tvätten bara lätt smutsad behöver man inget tvättmedel alls och annars kan man använda en femtedel av vad man normalt gör så man sparar en rackarns massa tvättmedel och miljö på det ;)
Kul att det finns företag som bryr och engagerar sig! Jag har nu provat dag & nättkräm, duscholja och tvättbollen och allt är kanon och rekommenderas starkt!
Kolla in deras hemsida och produkter HÄR

I helgen blir det bad och tropisk feeling p å Lalandia. Ska bli så skönt att komma bort, umgås med trevliga människor och bara vara.


Ha det gött!


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1620597/lindorr?claim=k3bcg692c9b">Follow my blog with Bloglovin</a>

Symässa eller inte symässa?

I går fick Pierre återigen vatten på sin kvarn i sitt påstående om att jag är yr och tankspridd...
Vi hade lagt oss i sängen och jag låg och kollade fb i mobilen och kom att tänka på något som jag skulle räkna ut (med miniräknare då såklart, jag har totalt tappat all huvudräkning) börjar frenetiskt leta runt mig i sängen på jakt efter telefonen, läs miniräknaren, tills jag kom på att jag hade den in handen... Pierre tittade på mig med förfärad blick medans jag själv började asgarva. Kan fortfarande knappt hålla mig för skratt när jag tänker på det!

Igår kom mina tags som jag ska använda för att namna mina kreationer!

Jag trodde det skulle vart mer 'tygkvalité' på själva märket men det funkar bra ändå. Var lite svårt att förstå på hemsidan vad det var för skillnad på de olika alternativen men jag får prova någon av de andra nästa gång.
Mina virkprojekt är ju avslutade nu och jag vet inte riktigt vad jag ska ge mig på härnäst. Behöver tyvärr inte fler mössor, hur fina de än är... Förslag på nya projekt är välkomna!
Lägger upp lite bilder på mina kreationer hittills:



Pierre åkte till malmö i eftermiddags för grabbkväll så jag Göran och Magnus får klara oss själva på vår 'mello'-kväll ikväll. I morn vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Såg att det var någon typ av symässa i Göteborg så jag är lite sugen på att åka dit men jag får se. Mia pratade om att träna så jag kanske hänger på henne för en löprunda och lite styrketräning på det.

I går morse vid sex skjutsade jag mina föräldrar till Veddige. De skulle åka buss upp till Sthlm för att gå på 'Dirty Dancing'. Gick och la mig igen när jag kom hem och drömde hur skumt som helst: Jag skulle skjutsa dem, som jag precis gjort, men jag körde helt konstigt och höll på att krocka och köra in i grejer. Givetvis hade jag ju deras bil också. Hade ju inte varit så farligt om det vart min egen bil jag höll på att kvadda. Vaknade av klockan när det var dags att gå upp men kände mig sådär utvilad efter den helvetesfärden...

Puss & Kram!

Peeling

Hej svejs!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag men jag kände att det var dags... I måndags var det symöte hemma hos mig och tur var väl det för jag skulle börja på den där baskern nu när den andra mössan är klar och det mönstret var inte lätt att förstå sig på vid första anblicken kan jag säga! Då är det bra att vara omringad av hadarbetsexperter utav den äldre generationen som kan förklara hur det ska vara, och då, när man får det förklarat för sig, är det helt plötsligt inte alls svårt längre! Nu är den snart klar och bild kommer. Frågan är vad jag ska börja på nu. Måste ju ha något vettigt att göra till 'Big brother' ;)

Såg igår att Greys börjar snart igen. Det gillar vi!

Förra veckan hittade jag massa tips på hur man kan göra egna ansiktsmasker och annan kroppsvård. Jag gillar ju sånt så när jag efter symötet fått en hel balja kaffesump kunde jag ju inte bara slänga den eftersom det tydligen ska vara fantastiskt som kroppspeeling. Igår provade jag. Man ska blanda det med honumng och olivolja till en gegga som man peelar sig med och sedan sköljer av. Funkade skitbra! Blev len som en babyrumpa. Till och med Pierre höll med (jag nämnde dock inte om för honom att det var kaffesump som var peelingen och inte något köpt) Så ni kaffepimplare vet hädanefter vad ni ska göra med sumpen innan ni kasserar den!

Puss & Kram!

Sköna söndag

Jaha, då var ytterligare en helg till ända... Gårdagens melodifestivals-get together blev sjukt lyckad och innehöll både kycklingvingar, lumumba, äppelsnaps och skruvar så den klagar vi inte på. Vi höll oss i skinnet och gick hem hyfsat i tid till skillnad från de andra två som vi fick meddelande från vid femtiden!
Dagen idag har här inte hänt nämnvärt mycket, men jag kom på nu att vi faktiskt tränat så lite duktiga har vi varit! Vi kompenserar det med att titta på Big Brother nu så våra vuxenpoäng dyker hastigt nedåt igen.
I fredags var det tjejkväll hos Hannah. Det var suppermysigt att träffa dem alla. Enda missen enligt mig var väl krogbesöket, det kunde vi hoppat. Vid två när vi lämnat av Annelie vid bussen och jag och Hannah hade skiljts åt i korsningen fick jag ett hey tell från min kära pojkvän som tillsammans med Henke, högt och innerligt, skrålade 'I hope you've had the time of your life'. När jag kommer hem till Karro ringer jag för att säga godnatt och vi pratar en stund. Någonstans mitt i samtalet hör jag Pierre säga 'Vafan, det knackar på dörren' och sen hör jag grannen som argt frågar om han har radion på! När han gått berättar Pierre att han bara hade kalsonger på sig. Han måste varit rejält irriterad som inte ens hann klä på sig innan han gick ut i vinterkylan.
Det är fint, inte ett klagomål på de tio åren jag bott här och Pierre får sit första efter tre månader. Var ska detta sluta??
Hoppas er helg varit toppen!
Puss & Kram

Ledighetskoma finns det?

Denna veckan har jag bara jobbat mån & idag. Man tänker ju alltid att man ska få gjort så himla mycket när man är långledig men av någon anledning brukar jag komma in i något sorts ledighetskoma och inta få gjort hälften av allt jag tänkt.

Det var ju alla hjärtans dag i tisdags. Vi skulle inte fira på något speciellt sätt mer än att fixa lite extragod middag. Jag hade också hittat ett recept på semlor som jag tänkte testa (trattoria.se) så vi skulle få lite efterrätt också. Det var enkelt och semlorna blev fluffiga och jättegoda! Jag gjorde en halv sats och det blev typ 15 lagom stora semlor så gör man hel sats blir det antingen jättestora eller måånga.

Till ca 20 stora semlor
50 gram jäst (för söta degar)
175 gram smör (mjukt)
5dl mjölk
1 burk fet kesella
2 dl socker
2 tsk stött kardemumma
1 tsk salt
ca 1,5 l vetemjöl
Fyllning
200 gram mandelmassa
8-9 dl vispgrädde

Värm mjölken till 37 grader.Smula i jästen i en degbunke och tillsätt kardemumma.Häll över mjölken och rör runt tills jästen löst sig. Tillsätt det rumstempererade smöret, kesellan och mjölet och blanda ner salt och socker och arbeta ihop till en smidig deg. Knåda degen i ungefär 15 minuter, helst med matberedare. Låt degen jäsa i cirka 30 minuter.
Ta upp degen på bakbord och dela i bitar. Rulla till bullar och lägg på en plåt. Låt bullarna jäsa till dubbel storlek, cirka 50-60 minuter. Grädda bullarna i nedre delen av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter.

Skär av ett lock på varje bulle. Jag skar ut en triangel på varje semla. Gröp ur bullen något med en gaffel. Blanda inkråmet riven mandelmassa och några matskedar grädde (eller mjölk). Rör i fyllningen tills den är slät. Vispa grädden och spritsa den på bullarna. Lätt på locket och pudra med florsocker.

Ett annat tips är att blanda jästen med sockret innan man häller på mjölken, då 'smälter' lixom jästen och man får inte problem med klumpar som inte löser upp sig i mjölken.

Så här såg vår allahjärtansdagssemlor ut:


Jag har även virkat en hel del (bilder kommer). Har blivit helt såld på detta hantverk och har hittat massa grejer jag vill göra så om ni kikar in här med jämna mellanrum lär det dyka upp bilder på mina kreationer.

Ha en bra helg alla!
Puss & Kram


Helgen som gått

I lördags var jag i Bjurum en sväng efter jobbet. Då frågade min far mig hur en sån där telefon som jag hade funkade. Blev lite förbryllad men svarade sedan att den funkar ju som en vanlig mobil men att du trycker på skärmen i stället för på fysiska knappar.
Han svarar: 'Nej, men jag menar med internet och så, abonnemang och sånt'. Jag ännu mer förbryllad frågar vad han är ute efter? Då säger han: Jo,men morsan ska ju säkert iväg igen till hösten och då kan det ju vara bra att kunna kolla aktierna och mailen och så.
Jag förklarade och sa att det kanske vore enklare om de köper en mini-pc.
'Eller en sån där läsplatta', säger pappa då. Ja, jovisst, de funkar ju också.
Han är rolig han, jag upphör aldrig att förvånas. Trodde inte han hade koll på sånt, men det har han allt även om han inte berättar det för någon...

I fredags gick jag hela dagen på jobbet och längtade efter kvällen och maten som väntade och det blev precis lika gott som jag förväntat mig. Bakpotatis och röra! Gjorden en röra med kyckling curry och paprika i och en med skinka. Lite vitlöksbröd och fetaost på det och kvällen var komplett! Åt massor!

Jag har sytt färdigt stolsdynorna nu så nu har vi mörkt fint tyg på alla fyra stolarna. Fick även fixat en av Emmas presenter. Det går bra nu! Under min nästa ledighet ska här tränas, kasta ut cd/dvd-hyllan och bakas tänkte jag. Hoppas orken och energin håller i sig ett tag till ;)

Ringde precis min frisör för att boka klippning. Jag hade tänkt mig någon utav dagarna nu när jag är ledig, hennes första lediga tid var 2 mars. Så går det när man aldrig planerar och vill ha gjort saker direkt... Nu står mitt hopp till att hon får något återbud, då kommer jag som ett skott!

Puss & Kram!

Virkade vantar

Igår var jag ledig och började dagen med att åka till ge-kås med mamma och Ulla. Hittade träningsbyxor & tröja och en annan t-shirt annars höll jag mig i skinnet och handlade nästan inget alls. Det ändrade sig dock senare när jag hittade ett par löpardojor. Fick skänka mina gamla till bättre behövande efter att ha konstaterat att det var de som var orsaken till  mina ömma benhinnor. Nu hoppas jag att de ska bli glada så man kan ge sig ut igen utan att få ont! Fick även slängt vår gamla servis som stått på köksgölvet i ett par dagar nu så att vi skulle få tummen ur att åka och slänga dem.
På eftermiddagen kom Maria & Hannah förbi. Vi tog en liten promenad och de fick provsmaka limekakorna som verkade gå hem.
Därefter gav jag mig på att sy nya dynor tillköksstolarna. Vi köpte tyg för längesedan men det har vart så mycket annat nu så det har fått ligga till sig i påsen ett tag. Det är IKEA-stolar med avtagbart överdrag i beige tyg så jag tog bara av ett utav dem, sprättade upp det och klippte och sydde likadant i det nya tyget. Blev skitsnyggt! Hann dock bara med en så jag har tre kvar men nu vet jag ju att det inte var så svårt så de ska nog bli klara i helgen.

Såhär blev det:


Har även fått påtat ihop ett par vantar som matchar panbandet jag gjort tidigare.

Hittade mönstret till vantarna HÄR. Jag hade inte samma garn så antalet varv stämde inte riktigt med vad som stod i mönstret men jag utgick från det och mätte sedan på mina händer så att de blev lagom stora. Mönstret på pannbandet hittade jag på garnstudio.com, för dig som inte vill kika på allt annat de har kommer direktlänken HÄR. Superbra sida med massa gratismönster för både virkning och stickning. Gillar den starkt och har hittat massa grejer jag vill göra.

Ikväll blir det bakpotatis med röra. Vi har tänkt göra en med curry och kyckling och en med skinka. Till detta blir det vitlöksbröd och ett eller två glas vin!

Puss & Kram på er!

I morgon är en annan dag...

Jaha, då har det gått en dag till...

Fixade ett tvillingkort till oss idag så vi inte ska behöva hålla på att flytta fram och tillbaka. Och gissa vad? När jag satte i det nya kortet funkade helt plödsligt Animal Planet, som jag länge sörjt att den inte funkade och TNT7 som funkade i förrgår men inte igår. Hoppas det kommer fortsätta så!
Kom hem efter dansen och satte mig i soffan och käkade lite, sen har jag lixom inte kommit upp därifrån... Först var det Vänner, sen kom Glee och nu är det Höstlegender. Pierre är på popquiz och kommer nog hem strax. Håller på med en grej som jag tänkte ge till Emma men kan ju inte avslöja för mycket här omutifallatt hon läser. Men bild kommer upp om det funkar och blir bra.

Har en sjuuk träningsvärk i rumpan och låren så jag har återigen svårt att resa mig ( jag vet, pensionärsvarning på den) men man känner sig ganska duktig och som Maggan sa så lär de nog undra om det är baywatch som kommit till lilla Kärra när vi kommer dit till sommaren ;)

Tänkte jag skulle avsluta kvällen med en kaka från gårdagen men jag är inte så sugen så jag tror jag sparar den till i morgon. Dagen kommer börja på Mias andra hem (läs Ge-Kås) ska mest dit som sällskap åt mamma och Ulla men jag hoppas på att hitta ett par träningsbyxor. Utöver det hoppas jag såklart på att få gjort massa annat också så håll tummarna för mig. I morgon är en annan dag...

Kram på er!
ps. Varför trycks all text ihop till ett kompakt blurr trots att jag har en tom rad mellan styckena?? Någon mer som har detta problemet eller som vet hur jag blir av med det? ds.

Husmorsdag

Dagens temperatur -19!

Idag har jag vart ledig, det är skönt det. Började dagen med att vinka av Pierre vid dörren för att sedan ge mig på att bli av med alla lime som blivit över efter festen. Bestämde mig för en kaka som hette Lemon bars (jag bytte ut lemonen mot lime) som jag hittade på bekkis.blogg.se. Det stod att receptet var till en plåt men det måste vara en liten en i så fall för jag konstaterade att detta var lagom till en pajform så om man ska göra det i en långpanna får man dubbla receptet.
Funkade, oavsett form, skitbra som dessert med lite vaniljvisp till
Här kommer receptet:


LEMON BARS

Botten
2,5 dl vetemjöl
ca 1 dl socker
1 kryddmått salt
1 tsk rivet citronskal
ca 100 gram smör, rumstemperatur

Fyllning
4 stora ägg
Knappt 3 dl socker
2,5 dl färskpressad citronjuice

Värm ugnen till 175 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. (Rutorna ska bli ca 2 cm höga så ta en lämplig ugnsform)
Vispa ihop mjöl, socker, salt och citronskal i en skål. Skär smöret i bitar och lägg imjölblandningen. Blanda med en elvisp på låg hastighet tills blandningen blir smulig. Häll i formen och tryck ut blandningen till ett jämnt lager.
Grädda i 15-20 minuter, tills kanterna blir lätt gyllene.

Under tiden som skorpan bakas gör man fyllningen:
Vispa samman alla ingredienser i en stor skål.
När bottnen kommer ut ur ugnen och fortfarande är varm, häll på fyllningen. 
Grädda i ca 20 minuter eller tills fyllningen är fast. 
Låt kakan svalna innan du skär rutorna. När rutorna är svalna och uppskurna strö då över florsocker innan servering.

När vi bestämde att vi skulle ha köttbullar till middag idag började Pierre prata om att man skulle ha pressgurka till så vi kollade upp hur man gjorde det och så fixade jag det innan han kom hem. Det var ju inte svårt alls, bara gurka i en blandning av vatten, ättika, socker och lite kryddor. Jag är inte så förtjust i sånt men Pierre gillade det.
Utöver gurkan blev köttbullarna och såsen vi gjorde jättegoda!

Efter kakbaket var det träning hos Maggan. Termometern visade ju som sagt -19 i morse så vi la ner promenaden, vi hade nog klarat av den men de tre små i barnvagnarna hade kanske inte varit lika förtjusta så vi fick hålla oss till styrka idag. Provade det nya programmet jag hittat och gissa om det kändes! Tror jag kommer ha väldigt svårt att komma ur sängen i morgon... Körde även igenom boot camp-programmet med Pierre på kvällen men jag måste erkänna att jag tog det ganska lugnt. Hann med en sväng till Bjurum och jobba av lite där också innan det bar hemåt igen.

På det stora hela känns det som om jag hunnit med massor idag och det är jag nöjd med. I morgon blir det jobb, och jazzdans =)

Puss & Kram!

Hånskrattande ketchup...

Pierre säger alltid att jag är världens mest tankspridda människa och idag kan jag nog vara beredd att hålla med. När jag skulle ta min mat ur kylskåpet idag var det första jag reagerade på att Pierre glömt ta med sig ketchup. Vi diskuterade igår att vi inte skulle glömma det för korv och makaroner utan ketchup är så jäkla torrt. Så jag häller upp lite i en burk för att ta med till jobbet tillsammans med maten. När jag väl kommer till jobbet och ska ställa in maten i kylen så ofinns ketchupen! Jag som var helt säker på att jag fått den med mig!
Antagligen står den kvar på köksbänken eller på bordet och hånskrattar åt mig som nu får äta torra makaroner med torr falukorv...

Puss & Kram!


Festivalkväll

Gårdagens temperatur -17!

I går var jag ledig! Såå skönt det var, vi börjad med sovmorgon och långfrukost innan vi gav oss iväg till IKEA.
Där handlade vi ny matsrvis
och lite annat smått och gott.
När vi kom hem röjde vi och gjorde lägenheten superfin och redo för gästerna. Jag bakade knäckebröd/kex som vi sedan hade till ostarna och dipen. Det var jätteenkelt och blev supergott! Passade framförallt väldigt bra till estrellas soldip med chili & lök-smak. Mumma!
För den som vill testa kommer receptet här:

2 dl majsmjöl (för glutenfritt, funkar med vanligt mjöl också)
1 dl solrosfrö (jag hade hackade solroskärnor eftersom jag hade det hemma)
1 dl sesamfrö
½ dl linfrö
½ dl rapsolja
2½ dl kokande vatten
Blanda allt och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Lägg ett bakplåtspapper över och kavla ut ända ut i kanterna. Markera rutor innan bakning (ca 4x4cm). Strö över flingsalt. Baka mitt i ugnen på 150 grader i 1h.

Tack Mia för receptet! Och tack också för alla roliga meddelanden jag fick från dig och Maggan under kvällen. Förutsätter att ni hade en bra kväll. Hoppas ni fick ordning på självutlösaren ;)

Tyckte det var coolt att Dead by April gick vidare direkt. Gillade även Sean Banans nummer som var kul och
självironiskt. Nästa vecka blir det uppföljare hemma hos Magnus.
Idag blir en slapp dag har jag en känsla av. Ska till Bjurum och äta lunch men så mycket mer än så blir det nog inte gjort och det känns otroligt skönt. Kanske blir ett (eller ett par) avsnitt från Glee-boxen jag fick i födelsedagspresent.

Kram på er!

Krisbotning

Dagens temperatur: -15! (Stackars Anna som ska spela bandymatch ikväll)

I morse var jag ute i så god tid till jobbet att jag till och med hann tanka innan, trots att jag var tvungen att skrapa rutorna! Tror aldrig det hänt tidigare.
Måste komma med åldern sånt där.

Krisbotning 1:
Vi får låna Karros tv medans hon är borta så behöver vi inte stressköpa någon ny utan kan leta i lugn och ro. Tack Karro för det förslaget!

Kriabotning 2:
Innan jul hade jag en liten hudkris i mitt ansikte. Blev så torr att huden flagnade sig och min vanliga ansiktskräm hjälpte inte alls. Gick förbi torget en dag och där stod en dam och sålde hudprodukter som är gjorda av svensk rapsolja. Köpte en nattkräm (för att mamma sa att de är fetare och därför borde vara bättre mot min sandpappershy) och den var jättebra! Den går fort in i huden, luktar jättegott och framförallt gick huden i mitt ansikte relativt snabbt tillbaka till sitt normala tillstånd.
Denna gången ska jag prova dagkrämen, duscholjan och en tvättboll som ska göra att du inte ska behöva varken tvättmedel eller sköljmedel (eller iaf mycket mindre). Ska inte säga så mycket mer innan jag testat men jag lovar att ni ska få mer info om alla produkterna när jag testat dem. För er som inte vill vänta på det har ni länken till hemsidan HÄR. En annan fördel är att det är bra priser. Skönt att kunna handla produkter som är bra både för mig och miljön utan att bli ruinerad för en gångs skull.

Läste på en blogg för ett tag sedan om hur mycket farliga ämnen som ofta finns i hudprodukter. Hon skrev att man inte ska smörja in sig med något som man inte skulle kunna tänka sig att äta eftersom ämnena, oavsett om du äter dem eller smörjer dem på huden tas upp och hamnar i kroppen. Har aldrig tänkt på det så förut men det gav mig en tankeställare och jag har försökt tänka på detta när jag handlar. Skitsvårt ska jag säga eftersom man utav innehållsförtecknignen inte förstår speciellt mycket av vad det verkligen innehåller. Ska försöka se om jag kan hitta någon sorts guide om vad man ska undvika och återkommer med mer info.

Kram & ha en bra helg för det ska jag ha!


Kris i sovrummet...

Ja, jo, det var såhär då att...
När vi går och lägger oss brukar Pierre alltid kolla på tv. Så var fallet även igår kväll eftersom det var fotboll. Jag hör honom borsta klart tänderna, gå in i sovrummet och knäppa på tv:n och allt blir svart. Det visar sig att en säkring slagit ifrån. Okej, inte så konstigt tänkte vi eftersom vi hållt på och grejat med tv och antenner och sånt. Vi har säkert kopplat in för mycket på samma uttag. Slår på säkringen igen och tror att allt är frid och fröjd, men ICKE! När han återigen ska slå på tv:n är den helt död. Blev ingen glad Pierre i sängen den kvällen... Så nu blir det till att leta ny sovrums-tv. Inte riktigt vad vi planerat att lägga pengar på just nu.

Igår när jag kom hem från dansen fanns det nybakta scones i köket, sånt gillas skarpt, tack favvo!

Upptäckte precis att jag tagit på mig linnet på vrånga i morse. Har vänt på det nu, hoppas ingen sett det...

Puss och Kram

Nytt utseende

Hej hej!

Som ni ser så har bloggen fått nytt utseende. Hoppas ni gillar det. Igår efter att jag skrivit inlägget ville jag byta ut min header (den översta bilden) och det slutade i KATASFTROF! Vet inte hur jag lyckades men bra blev det inte så det var bara att gill läget och göra om alltihopa från scratch. Nu i efterhand måste jag säga att jag är rätt nöjd, men det tog sin lilla tid... Det är rätt krångligt det där när man vill göra bloggen personlig så den inte ser ut som en utav mallarna. Jag hade god hjälp av hemsidan designadinblogg.se och tack vare den fick jag den tillslut att se ut som jag ville.

Igår gjorde vi en jättegod gryta till middag. Vi hade i lite rödvin istället för vatten som det stod i receptet och då var vi ju tvungna att 'offra' oss och dricka upp det som inte gick åt också... Lite lyx sådär mitt i veckan tycker jag man får unna sig ibland. Receptet hittade vi på arlakökets app som är skitbra att ha när fantasin tryter. För er som inte har den läkar jag till receptet HÄR.
Till efterrrätt blev det 'Big Bang Theory' och Ben & Jerry-glass. De hade fb-erbjudande på Kvantum så denna veckan kan du köpa B&J-glass för bara 30:- Tack Kvantum!
Blev entill mig och entill Pierre.

Ikväll är det jazzdans. Det är favorit i repris i år och jag bara älskar 'In command'! Lätt den roligaste dansen vi någonsin gjort. Nu fattas det bara att Emma kommer hem från USA så att gruppen blir komplett. Hoppas hon har mycket spännande att berätta.

Ha det gott!

RSS 2.0