Hockeykväll...

Såhär bra började vår kväll. Efter en supergod middag med ris och grönpeppargryta bänkade vi oss framför tv:n för att kolla hockey. En styck dator till mig, tv:n till Pierre och en stor balja popcorn. Nu sitter vi mindre glada och popcornen är slut... Shit vad det går dåligt för Sverige! Som tur var dök Karro in och livade upp stämningen.
I morn blir det till att åka till Mölndal och kolla träning. Min morot är att det blir IKEA efteråt och förhoppningsvis nya trädgårdsmöbler. Behöver ju lite sittplatser eftersom vi ska ha gäster och beställt grillväder! Dessutom ska vi såklart ta en tripp till ge-kås så jag har börjat fylla på handlarlistan ;)
Puss och Kram!

Jaha, då var jag tillbaka för denna gången...

Japp, jag vet att det var längesedan men jag tänker ignorera det och skriva på som vanligt, inte heller tänker jag skriva att jag ska skärpa mig för jag vet att det inte kommer hända. Det är såhär jag jobbar.

Idag har jag äntligen blivit klar med redigeringen från första SM:et. Här kommer ett smakprov:
fler bilder finns på min fb-sida.
Det var en fantastisk dag med strålande solsken. Man kom hem aningens svedd och väldigt trött.
Har även fotat lite cykelbilder på Niklas:
vill ni läsa mer om honom gör ni det på hans hemsida.
I helgen konstaterade vi att vi blivit värsta pensionärsparet. Båda två vaknar runt sju-halv åtta och kan inte somna om. Vi har röjt och stökat och ätit middag mitt på dagen. Vet inte riktigt vart detta ska barka hän...
Tror att det får räcka för idag så jag inte chockar er totalt med alldeles för mycket info på en gång ;)
Kram på er!
Ps. Får fortfarande inga tomma rader mellan så ni får leva med att allt kommer i ett stycke. ds.

RSS 2.0