Made my day!



Igår när jag loggade in på facebook fick jag ett meddelande av en kille jag träffade för ett par år sedan på en Expert-fest. Varför är man så dålig på att höra av sig? det är ju bara att skicka iväg en rad eller två, frågar hur det är. Man blir ju så glad. Så tack för den, you made my day! =)
Fick massa härliga flachbacks från utbildningen och framförallt festen... Haha, tror inte det är något som lämpar sig för bloggen men det handlade om diverse påståenden om DC:ns fru, trevligt samtal på en soffa i foajén  övertalningsförsök av hotellpersonalen ang rumsbyte mm. mm. Mer tänker jag inte gå in å här, men kul var det ;)

Igår var det äntligen dags för RISK-revyn. Har tränat som galningar nu i typ två månader och nu ville vi bara få det överstökat... Gick väl sådär, tror inte nån av de ca 300 i publiken märkte så mycket men det var ganska mycket strul med samspelet musik/dans. Hade tränat alldeles för lite ihop... Men men, nu e d iaf gjort, inga fler söndagasträningar i en svettig gympasal och inga yberkäcka människor som spottar klyschor omkring sig hela tiden. YEHAAA!!!!

Förövrigtbesökte jag denna toalett inatt:



Funderar på vad jag ska hitta på idag?
-Behöver städa
-'En riddares historia' går på tv (igen)
-Solen skiner

Tough choice...


Kommentarer
Postat av: G.

Skrivet 2010-04-19 Klockan 21:13:00
Skön lapp med FÖRBJUDET och sen Med Vänlig Hälsning;) Känns lite tveeggat...Ha Ha!!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se