Säkra vårtecken



Igår varjag ledig och för en gångs skull lyckades jag tajma det fina vädret. Jag började hurtigt med en löprunda och det var här jag såg mina vårtecken (förutom vädret då...)
ÖVERKÖRDA GRODOR!

I massor ligger de utspridda som bokmärken på vägen. Är lite ledsen att jag inte hade varken mobil eller kamera med mig för att föreviga dem, men det får bli en annan gång...
Sen åkte bikinin på och jag schtekte mig till framåt tretiden.

Prylbögen i mig är lycklig idag för jag har fått reda på att min önske-mobil, just nu,(se tidigare inlägg) kommer att släppas olåst i 'min' färg. Finns dock inte på lager än men nu vet jag ju iaf att det är relativt nära =)

Som riktigt oviktigt vetande kom jag att tänka på e grej häromnatten när jag inte kunde sova. Det hände för några somrar sedan när vi var på Majas och kollad på stand up. Det var Måns Möller & David Batra mfl. Efter att de drivit med Krille för att han inte tagit bort Armani-märket från kostymärmen och de påpekat för alla att jag skulle på toa, stod jag i baren för att köpa mig en öl (till). Plödsligt stod Måns (Möller, å såkart) bredvid mig och sa 'Jag skulle vilja bjuda dig på en öl, men det går inte för min flickvän är här'. Vad svarar man på en sån kommentar?? Tack?? Har ingen aing omvad jag svarade men jag har iaf NÄSTAN blivi bjuden på öl av Måns Möller. SÅ DET SÅ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se