Blottare?



När jag körde till jobbet igår hade det stannat en bil i en sån där inkörsficka de har utmed 41:an. Det visade sig att det var en äldre herre (kanske 60 bast) som stod och kissade. INTE SÅ DISKRET DOCK!! Det var inte så att han stod med bilen som skydd och lixom var vänd ner mot diket, nej, nej, han var vänd rakt mt trafiken! Han såg så glad ut när jag körde förbi så, trodde nästan han skulle börja vinka också... BLÄÄÄ!! Kunde han inte bara svängt fram på statoil 200 m längre fram och gått där??

Efter jobbet kom Fredrik förbi och vi gjorde lite mat, sen kom Anders och Daniel efter att de spelat match och vi frossade i marängswiss och kollade på 'Allt flyter'. Blev en mycket trevlig fredagskväll. Tack för det grabbar! =)
Ikväll blir det utgång med Maria och ev. Fredrik och nån mer. Ska passa på att snylta på Karros lägenhet nu när hon e i Helsingborg med sin Scweizare ;)

Tänkte även passa på att berätta att jag börjat på min önskelista i onsdags när jag var på ge-kås:
- Wakeup-light
- Greys anatomy s.1
Eftersom jag redan fyllt år antar jag att det blir julklapp som gäller så jag får ha lite tålamod... Om någon givmild själ vill köpa en present till mig bara sådär vore det såklart helt okej också ;)



Kommentarer
Postat av: Sandra

Skrivet 2010-04-24 Klockan 13:04:49
Du får fixa en kategori som heter "Önskelista", så kan man bara klicka sig dit lagom till jul;)

Ha en bra helg! Kram

URL: http://sandradahlbergs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se