Helgen som var...



I lördags packade jag halva mitt bohag och begav mig av för att jobba. Efter jobbet åkte jag hem till Karro och fixade till en utav t-shirtarna jag köpte på ge-kås. Blev ganska nöjd faktiskt =)

Före                         Efter
         
Sen bar det av till läjet med Maria och Louise för att käka glass. Oj vad gott det var! Hittade lä på en bänk precis vid hamnen och satt där och mös i solen tills det var dags att bege sig tillbaka och göra sig fin inför kvällen.

Maria kom bort till mig och vi gjorde tacos, tjatade och drack vin. Lite senare kom även Fredrik och gjorde oss sällskap. Blev en mycket trevlig kväll som fortsatte på Oscars och slutade framåt fyratiden efter både käk och efterfest ;)
Vaknade vid tiotiden av att Fredrik tjatade i telefon. Mådde oförskämt bra och kände att det nog vore bäst att gå upp och äta frukost innan det vänder. Konstigt nog gjorde det aldrig det, mådde som en prinsessa hela dagen. Var och fikade på stan med Maria och Louise, sen var det dags och röja undan alla bevis från gårdagen.
Kl. tre var det dags att inställa sig i Veddige idrottshall för träning inför jazzdansavslutningen som var kl 18. Efter träningen gick vi till Verktygsboden och köpte glass och sedan promenerade vi runt i Veddige tills det var dags. Kände väl kanske att jag hade haft mer nytta av sömn men dom säger ju att det ska va nyttigt med frisk luft så så ficka det bli.
Avslutningen var nog den bästa vi gjort ever. För min del klaffade nästan allt och inga fatala misstag begicks (vilket har hänt ganska många gånger de andra åren). Söndagskvällen spenderades hemma i soffan med Fredrik. Han var dock inte så mycket till sällskap eftersom han spenderade större delen av kvällen med att förklara för nån stackars tjej att det nog inte var lönt att de träffades mer (för övrigt det ANDRA så'nt samtal han haft denna helgen!)
Ikväll är det SM-möte på Anneberg och sen blir det soffan för min del.

Tack och Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se