Crazy Amsterdam!



Jaha, nu är man tillbaka och har landat i verkligheten igen... Påskhelgen spenderades väldigt trivsamt i en crossdepå i Oldebroek, Holland. Efter ett pitstop på bordershopen kom vi fram till banan vid sextiden på fredagen.

Lördagen spenderade jag mest med att ligga in bäddarna i nya bussen och åt frukost framåt sextiden på kvällen... Jag såg dock när grabbarna galant kvalade in som 10 i sitt heat, trots den sönderkörda banan.
Var lite svårt att vända men efter någon öl var jag betydligt piggare. Kvällen bjöd på drinkar i vår husbil tilsammans med Ulla, Kalle och Louise och efter det bar det av för att kolla in öltältet. Där lyckades vi komma i kontakt med de svenska quadkillarna genom ett en av dem föll bakåt på sin bänk och tömde ut sin öl över stackars Anna och på den vägen är det... Vi avslutade kvällen med lite efterfest i vårt förtält, mor och far bara skrattade när vi kom in och frågade om de hört oss...

Söndagen var ju helgdag och grabbarna fick inte ens tvätta cylkarna och rakt inte starta dem. Jag och Karro åkte med våra nyfunna vänner in till Amsterdam och spenderade dagen med att strosa omkring där. Resan dit och hem var väl något obekväm då vi åkte 7 pers i en bil med 4 säten! Men finns det hjärterum finns det ju stjärterum som dom säger ;)
Grabbarna hade siktet inställt på vad som kallas 'Red Light District'. För er som inte hört talas om detta är det ett par ganska faschinerande gator där man kan handla allt från sex'leksaker', marijuanaklubbor & energidrycker med samma ingrediens, till frön för att odla själv. 

                         

Förutom massa affärer och kaféer där det luktade allt annat än cigarettrök fanns här också glädjeflickor att få tag på för den som ville. De stod i små skyltfönster utmed gatan och ville man köpa deras tjänster var det bara att öppna dörren och kliva in. GALET!! skulle jag vilja säga! Jag är alldeles för naiv för att fatta att sånt här existerar...
Utöver detta måste jag säga att det var en väldigt fin stad med massa gamla skeva medeltidshus. Hade vi inte vart i sällskap med fem grabbar hade vi garanterat även kommit hem med betydligt tunnare plånböcker då shoppingen såg ut att vara fantastisk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se