Wish come true?



Åååh vad trött jag blev på mig själv innan idag...
Hade vart på gekås med Fredrik och handlat julklappar, kom hem, parkerade bilen och bar ner mina fynd till lägenheten. Började rota i fickan efter nycklarna men de var inte där.
DÅ slår det mig! Jag låste in dem i bilen!!!
När jag parkerat och stängt av bilen ställer jag timern till kupévärmaren, tar min väska och går ur bilen. Jag tar ut grejerna ur baksätet och låser både fram och bakdörren och slår igen utan en tanke på att jag inte tagit ur nycklarna...
Ringde Bjurum och givetvis är det ingen som svarar, ringde mammas mobil men kom på att den slutat funka, ringde pappa utan någon förhoppning att få svar, vilket jag inte heller fick så jag ringde Karro. Kändes lite onödigt att hon skulle köra ut hit för att jag klantat mig så jag bad henne göra ett nytt försök på telefonen (jag hade även dåligt batteri på mobilen så jag var rädd för att jag inte skulle hinna få fram mitt rop på hjälp innan den dött) och se om hon fick tag på någon. Som tur var fick hon tag på mamma som kom och räddade mig från att frysa ihjäl på min egen trapp.

Shoppingen gick iaf bra och jag fick tag på ett helt gäng julklappar, plus lite bra och ha till mig själv. Fredrik fick också tag på det mesta så jag tror vi var nöjda båda två när vi åkte hem. Mindre nöjd var jag däremot när jag åkte hem från bilprovningen med ett papper som sa att jag har bromsrör och ojämn bromsverkan som måste åtgärdas innan den 14 jan... Och förutom det så tror jag att han skrev att felet med bromsröret satt på fel sida för när han visade mig var vi på förarsidan men på lappen stod det höger sida. För förarsidan e väl inte höger sida eller? Det är ju det om man tittar på bilen framifrån men jag skulle ju säga tvärt om. Tänk nu om dom lagar fel sida och så går den fortfarande inte igenom när jag kommer nästa gång...
HATAR NÄR BILEN INTE FUNKAR!!!

Utöver det har jag haft en trevlig kväll framför datorn, fixat lite med en sidvagnslogga jag jobbar på och lite annat kul ;)

Såg förresten ett stjärnfall när jag stod ute och väntade på att mamma skulle komma med nyckeln och om min önskan slår in var det definitivt värt att låsa in nycklarna i bilen!

Ville även dela med mig av ett reklamklipp som går ganska flitigt nu och som jag tycker är riktigt roligt



Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se