Rubrik? Äh wtf!...



Min 'nya' livsstil verkar ha gjort nytta. Jag ska villligt erkänna att jag inte visste att jag skaffat mig en ny men nu när jag tänker efter så finns det några små förändringar den senaste månaden. Jag har lixom inte hunnit med att sitta i soffan och tycka synd om mig själv och kanske ta lite popcorn eller så som tröst...
Insåg detta när jag återigen kunde knäppa skärpet i innersta hålet! Gillar när det händer utan att man tänker på det också =)

En annan sak jag gillar är när grannarna skottar åt en, definitivt en av fördelarna med att bo i ett 'pensionärsområde'

I morgon är jag ledig och jag har som vanligt massa saker jag borde göra. För en gångs skull hoppas jag på att få gjort en hel del av det eftersom jag ska ha gäster på kvällen. För er som inte vet så är jag en sån som jobbar ASdåligt utan press så detta är perfekta tillfället att få lite gjort, men jag får nog baka först, för skam den som inte har sju sorters kakor på bordet när fastrarna och farmor kommer på besök!

Idag blev det spontanlunch med Sandra på stan, perfekt eftersom jag inte hade nån mat med mig plus att det var väldigt längesedan vi sågs så det var dags att ta igen lite.
Utöver lunch blev det även bestämt att vi ska spendera fredagskvällen i Sanddamm. Ska bli supermysigt! Har ju inte träffat kära syster på toklänge så jag antar att det finns en del att ta igen där också.
Med 25-årskalas på lördag och kallbad och julbord på söndag har jag en känsla av att det kommer bli en toppenhelg!

Puss och Kram!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se