Grrr!!!



Är lite arg nu faktiskt! Skulle egentligen suttit på bodegan nu och lyssant på livemusik men mitt sällskap var tvungen att jobba längre än planerat, så nu sitter jag här i Karros lägenhet och kan inte köra hem eftersom jag tagit två öl =( och så hade jag äntligen fått till den där sneda inbakade flätan som jag tränat så länge på att göra och nu är det ingen mer än jag som får se den...

Så nu när jag fått spytt lite galla över den skyldige (även om han inte nämnts vid namn...) kan jag ju lika gärna skriva om lite annat också.

Vår ac på jobbet har totalt ballat ur nu när det är så varmt. Förmiddagarna är okej men på eftermiddagarna är det ungefär som att jobba i en bastu. Försöker va så mycket som möjligt i källaren där det är någon grad svalare men det är ju lite svårt när kunderna är på övervåningen...
Men detta betyder INTE att jag vill att det ska bli kallare, speciellt inte nu när det äntligen är helg igen!
Idag var det till min fördel vill jag lova, så varmt som det är är det ingen som orkar gå på stan så jag fick gå halv fem och kunde åka ner till ankaret och sola lite. Sånt gillar vi!

Nu bär det äntligen av neråt stan. Trodde han skulle banga men det gjorde han faktiskt inte... Men livemusiken är nog slut när vi väl kommer till bodegan, men men, det kunde ju slutat med att jag fått sitta här själv hela kvällen så jag ska väl inte klaga... (och min fläta får ju visat upp sig också)

Ha en bra helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se