Naken!



Idag kunde jag lika gärna gått naken till jobbet... JAG HAR GLÖMT MIN MOBIL!!! Jag erkänner det direkt, jag är beroende! Utan mobilen känner jag mig som sagt naken och jag gillar det INTE! Det värsta och mest tragiska är att när jag äntligen kommer hem så kommer det inte ha hänt ett skvatt. Troligtvis kommer jag inte ha ett enda missat samtal och antagligen inte ens ett litet sketet sms som vittnar om att någon tänkt på en... Men jag liider ändå av separationsångest maximum just nu.
Förresten har det kommit ut en ny mob nu som jag tror att jag måste ha. Jättefin e den och kan typ allt! Enda problemet är att 'min' färg bara finns som 3-låst ännu och det vill jag inte ha. Så jag hoppas att de släpper den olåst snart.
                                

Innan detta uppdagades och dagen pajade var jag iaf och klippte mig. Inga drastiska förändringar men lite kortare, lite snyggare =) Fick även tips om vad hon tyckte jag skulle göra med håret till bröllopet på lördag. Frågan är bara om jag lyckas få till det själv så som hon gjorde. Det såg ju väldigt enkelt ut men det brukar ju aldrig vara det när man väl försöker själv. Men jag ska göra ett försök i morn när jag e ledig, så får vi se.

Hittade för övrigt en utbetalning för resor på 282 riksdaler som bara var giltig fram till 100328 så den ska lösas in illa kvickt. Men en bra grej måste ju kontras med en dålig: Fick även ett brev på posten som innehöll en påminnelsefaktura som jag visst slarvat bort... oups... måste skärpa mig och samla alla fakturor på ett ställe eller nåt, vet inte hur de duktiga medborgarna gör men hemma hos mig hamnar de oftast i nån hög med papper som jag 'ska ta tag i'. Häder dock sällan att jag verkligen gör det... Kanske skulle prova att betala dem direkt när man får dem? Men näe, såpass välkänner jag mig själv att jag vet att det aldrig skulle hända! (tyvärr).

Undra vad jag ska göra i morn när jag e ledig? Åka till Kungsmässan kanske och spendera värdechecken jag har på staidum på ett par nya träningspjuck kanske... Eller ge-kås... Hmm...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se