I am a rock, I am an island



Om allt vore som det skulle hade jag suttit i en bil på väg upp till Sälen just nu. Men allt e inte som de ska och jag är ANINGENS bitter över detta... Ska inte vältra mig allt för mycket i min olycka, ville bara tala om att det INTE är ok! Så jag säger som Simon & Garfunkel:
' I am a rock, I am an island, and a rock feels no pain and an island never cries'

Min sprudlande energi är som bortblåst vilket medför att mitt hem ser ut som ett slagfält.Varför städa när det bara är jag och Aslan som ser skiten? Nu kommer jag ju förhoppnignsvis få fler nya grannar, som inte är lika nära döden som de andra som bor där, jag hoppas detta medför en lite frekventare tillströmning av människor i mitt hem så jag måste hålla den i acceptabelt skick. I dag är det i alla fall fint väder så när jag kommer hem från jobbet får det nog bli en promenad. Kan behöva gå av mig bakruskänslansom ligger och gror vid mina tinningar och bara väntar på att få hamra loss.

Ikväll är det kalas för pappa vilket innebär god mat i mängder och att jag troligtvis kommer dra igång en wii-turnering för oss 'ungdomar'.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se