Bajsbra morgon!



Idag efter att klockan hade ringt och jag tryckt på snooze första gången hände något mycket konstigt... Min kropp återgick inte, som vanligt, genast till dvala utan beordrade mig att kliva ur sängen! Förundrad som få lydde jag och klev upp. Solen sken och jag beslutade att det dagen till ära fick bli premiär för frukost på altanen. Så där satt jag, åt macka, läste bok och njöt av vintervyn jag hade framför mig.

Sämre kan man ha det måste jag säg!



Sen måste jag berätta vad jag såg på jobbet igår.
Någon har tagit kort rakt ner i toastolen, EFTER att de bajsat!
Varför undrar jag??? Vad sjutton får man ut av det? Kanske lika mycket som han som brukar fota nakenbadande damer. Men nu på vintern, när ingen badar, har han gått över till att fota av tv:n när han kollar på porrfilm... Exciting!

Jag passade också på att pyssla lite, har länge tänkt att jag ska sätta upp en 'ej reklam-lapp' på brevlådan och nu har jag äntligen fått fixat lappen (blev ett parstycken faktiskt innan jag kunde bestämma mig). Nu ger det sig bara hur lång tid de tar innan de kommer upp på lådan...

   
         


                                  


Kommentarer
Postat av: G.

Skrivet 2010-03-16 Klockan 23:34:24
Hellu Lindorr! Stavas inte det med bara ett r förresten;) Fan vad energisk du blivit det sista skriva blogg och designa stövlar, inget fel på det, bara positivt:) Ska bli verkligt intressant att se hur du vränger ut o in på ditt liv här på internätet! Men du kan väl vara lite diskretare om mina kort och vad jag fotograferar i fortsättningen;) Kramar! G.

Postat av: Linda

Skrivet 2010-03-17 Klockan 09:15:47
Stavas med ett r men det namnet var redan upptaget så vad gör man??


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se