Min fars dotter...



Idag har jag varit en god dotter och följt med min far, på hans födelsedag, för att hämta nya husbilen i Fritsla, inte för att det krävdes så mycket för att övertala mig, men ändå... Den är himlans fin måste jag säg, längtar till påsk då den ska invigs med VM-premiär i Holland!
Och det är väldigt kul att se pappa uppspelt. Min far är ju inte direkt en känslornas man men om man känner honom så vet man när han gillar nåt (till exempel om han spenderar en hel kväll med att läsa bruksanvisningar i stället för att sova framför tv:n) Så jag tror att han är rätt nöjd med sin födelsedagspresent!

Efter vår lilla utflykt tänkte jag att jag skulle vara duktig och städa klart hemma, men efter gårdagens spelkväll med Daniel var jag betydligt mer sugen på att spela Super Mario Galaxy än att städa (och förresten så fick jag röjt och dammsugat vardagsrummet innan han kom så det är bara sovrummet kvar nu och dit kan man stänga dörren) Sen var klockan helt plödsligt 4 och det var dags att åka till Bjurum för att intaga födelsedagsmiddag innan det var dags för jazzdans.

Kvällen avslutades mycket ståndaktigt med Grey's och popcorn. Nu tänkte jag att jag skulle vart duktig och gått och lagt mig, men vem kan gå och lägga sig när de visar 'En riddares historia'??

                                         

Ps. Hoppas Karro inte blev bortrövad på vägen hem... Ds.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Skrivet 2010-03-18 Klockan 09:33:12
Nej då kan man ju inte gå och lägga sig. Vad roligt med tanten på parkeringen och bajsfotografen:P Mycket konstigt folk det finns. Gratta morfar i efterskott, jag var lite för busy igår så jag glömde... Skäms på mig!



Kram

URL: http://sandradahlbergs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se