Aussie flashback



Karro blev inte bortrövad (puh!), jag träffade henne igår...
Hon skulle nämligen ge mig sista delen av min födelsedagspresent. Jag visste att det handlade om middag men inget mer. Det visade sig att hon hade gjort allt i Aussie-stil, eftersom det var två år sedan vi var där. Detta innebar att vi äntligen fått äta kängurufilé och inte bara den där stackars svansen vi fick gnaga på ute i Australiensiska ödemarken utan riktigt tillagad riktigt filé. Vet inte riktigt vad jag ska jämföra det med men tillsammans med gratäng rödvinssås och sallad var det iaf fantastiskt!

                              

Utöver maten blev det även fotosession. Blev inte nådigt sugen på att åka tillbaka, och framför allt träffa alla fantastiska människor vi mötte. Hon hade tänkt att vi skulle åkt till donken och ätit mjukglass med chokladsås (vilket var vårt favvogott där) samt dricka vitt, fesljummet bib-vin (goon, som inte direkt var någon favorit men ändå något vi ändå drack ganska flitigt) men hon nöjde sig med att berätta att hon hade tänkt göra det och hällde upp lite mer rött i stället och det tackar jag för ;)
Kvällen avslutades med Mario-kart och massa 'we sing'. Hoppas inte grannarna var hemma och hörde oss yla...

Ikväll blir det kalas för mina favvosyskonbarn som inte är så himlans små längre utan faktiskt fyller 17 &20!! Alex är inte riktigt lika gosig, vill för hoppningsvis inte heller gifta sig med mig längre och har framför allt BLIVIT mycket längre... Båda kilar stadigare än jag och Karro någonsin gjort och Sandra har till och med kommit fram till vad hon vill göra i livet och pluggar till sjuksköterska. Kan säga att i de samanhangen är det jag som är ung och ovetande medans de är gamla och visa ;)
Så grattis i efterskott båda två, ikväll får ni äntligen era presenter!

                              



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se