SM-premiär



I morgon är det dags för årets SM-premiär i sidvagnscross. Det har vart många vändor fram och tillbaka om tävlingns vara eller icke vara... Först handlade det om att ombyggnaden skulle hinna bli klar efter den långa vintern som försenat allt en hel del och det sista var det kommunen som inte tycker att vi ska får köra för att någon nyinflyttad granne tycker att det brötar för mycket.
Jag tycker att han kunde gissat sig till det när han flyttade dit jag!!! Men nu blir det iaf av och nu står mitt hopp till att allt regn skall komma ner idag och hålla sig långt långt borta i morn.
Ska dit halv sju ikväll för att sitta i anmälan och förbereda det sista. Sen hoppas jag att jag ska få någon med mig till 'Surf's up' på oscars efter det. Tycker att det lät som en bra idé att gå dit och spana på lite vackra surfare ;) Blir ju väldigt lugnt eftersom jag ska va på Anneberg igen kl. 07.00 då anmälan öppnar igen men man e ju inte den som e den...

Vi har fått så galet mycekt gratisreklam för tävlingen i år så det borde bli publikrekord om inte vädret sviker oss. För det första har båda tidningarna vi annonserat i lyckats sätta in dubbla annonser. Bra för oss men man undrar ju hur de på annonsavdelningen tänker... Sen var det ett reportage på hn:s web-tv om Robban och Henke som var jättabra och som ni alla borde kolla in:
http://tv.hn.se/player/play/118101
Plus att Coffe och Joel var på raido halland i morse också:
http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2361415&BroadcastDate=&IsBlock
Bra jobbat grabbar och lycka till i morgon =)

Idag var jag med mamma på fritidscenter i Åskloster för att titta på dynor till campingstolarna. Åk aldrig dit och för allt ivärlden köp ingenting där! Det är definitivt ingen affär man vill gynna! Gubben som jobbade där var så otrevlig och besserwissrig så jag orkade inte ens lyssna på honom. Jag sa till mamma att om hon köper dynor där kommer jag aldrig att sitta i dem. SÅ DET SÅ!

Sen har jag testat kameran på mobilen och måste säg att jag är impad =)

                                  

Nu måste jag skynda mig att packa klart och åka in till Karro som ville köra ett second-hand-race i eftermiddag.

Tack och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se