Helgen



Tävlingen gick bra och pengarna är på banken. Som vanligt körde det ihop sig lite, precis när jag skulle gå till startrakan för att fota ringde de och sa att de behövde mer växel i kiosken och att jag behövde låsa in lite av kontanterna från entrén. Hann inte upp för att stå i startkurvan så jag fick ta andra kurvan i stället. Så där står jag och fotar när de kommer och då ser jag värsta vurpan!

           

Efter ett tag inser jag att det är Coffe & Joel som ligger där... Det såg inte så bra ut och Coffe fick bäras av banan på bår. Wallavouri kultade nedför en av backarna men det var ingen fara på taket. Resten av heatet gick bra och Robban och Henke låg hack i häl på Henke och Tobbe hela heatet och Folkesson och Tim kom trea. I andra heatet krånglade kopplingen igen och de fick stopp i startkurvan och kom iväg toksist. De gjorde dock den grymmaste körningen jag någonsin sett och körde upp sig till andraplats före Sörpa och Andreas. GRYMT!!!

Efter prisutdelningen tog jag Karro till hjälp för att räkna pengarna. Sen åkte jag med Patrik till stan för att få in dem i serviceboxen. När vi stod där och stoppade in påsarna hörde jag att det kom folk och blev lite nervös. Det kom två yngre killar som gick runt och pratade och såg allmänt misstänkta ut. Jag blev supernervös och jag såg att Patrik också började undra lite. Var såå himla skönt när luckan stängdes om den sista påsen... Sen åkte jag hem till Karro för att hämta mina saker och vi käkade varma mackor innan jag åkte hem och a mig. Var så himla skönt att komma ner i sängen. Var ju på Surf's up på Oscars på onsdagkvällen så jag la mig vid två och gick upp igen kl sex så jag hade inte så många timmars sömn i kroppen... Det var fullt ös hela dagen så jag hann lixom inte med att känna efter men det var ruskigt skönt att lägga huvudet på kudden. La mig vid elva och stensov tills det var dags att gå till jobbet.

Fick höra av Charlotte att Coffe spräckt bäckenet och att Joel brutit tummen och behöver opereras. Ingen kanonstart på säsongen direkt  =(

Fredagkvällen spenderade jag och Karro tillsammans med Cissi, Jokob och Jakobs bror Mårten. Vi började med käk på 'Big boy's' och avslutade med cheescake på Harrys. Supermysig kväll.

I går efter jobbet sate jag mig framför tv:n och var lite produktiv:

(1 st sparbössa)            (1 st bra å ha låda)
                 

På kvällen var Karro och Fredrik här. Vi käkade tacokycklinglasagne, drack vin och kollade på en usel film om Coco Chanel. Jag och Karro såg 'Coco before Chanel' för någon vecka sedan och tänkte att vi ville se de andra också.
MISSTAG!!
Denna hette nog 'Coco och Igor' eller nåt sånt men den var helt dyster och mörk och inte bra alls... Men sällskapet var ju iaf trevligt ;)
Vi smällde i oss allt för mycket mat och godis och jag gick och la mig med magen i vädret som om jag var gravid i sjätte månaden... Det blev en tidig kväll vilket resulterade i att jag vaknade vid åtta. Gick upp och skämde bort systra mi med nybakta scones även denna morgon och sen bar det av på krukjakt. Karro ska plantera en Clematis på balkongen och behövde en rejäl kruka. Vi började i Veddige och fortsatte till Åkraberg och Bröderna Eriksson.
Var en sväng förbi Sanddamm och kollade när Milla och Christer målade. Kom äntligen på vad vi ska ge pappa i födelsedagspresent (aningens försent dock...) men det vågar jag inte skriva om här om utifall att mamma lyckats klura ut hur hon ska klicka på länken jag lagt upp för att kunna läsa bloggen så det får vänta tills han fått den...
Väl hemma klippte jag gräset, rensade melan plattorna och förde krig mot maskrosorna i gräsmattan. Tror jag fått
upp de flesta med resultat att det nu ser ut som om jag har haft en hel hord mullvadar i gräsmattan i stället...

Fick även planterat ner smultronplantorna jag fick av Karro och rosmarinen som jag köpt samt sått blandsallad i min sinkbalja så nu är det bara att vänta på att det ska börja växa. Måste bara komma ihåg att vattna också...
    

Nu ska jag smita upp till Göran och hjälpa honom väja tapeter och kansek få mig en kopp te också om jag har tur =)

Puss och Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se