Soon I'll be in the OR...



Lider med Robban och Henke som kånkade 220 mil ner till Italien för att köra VM och sen inte fick tävla. Lördagens kval blev inställt pga tjock dimma och i stället kördes allt på söndagen (då det vanligtvis bara är själva tävlingen som körs) Detta innebar att de inte fick någon träning på banan innan kvalet och också att alla 32 ekipage fick köra i samma kvalheat och inte uppdelade i två grupper som det brukar vara. Som om inte detta vore illa nog rasade motorn under kvalet innan de hunnit sätta någon bra tid så de blev 2:a reserv och fick inte köra någonting... =(

Idag står det operation på schemat så om någon timma ligger jag på en brits nedsövd med nån skum läkare grävandes i min ljumske... Men d e inte så illa som det låter bara en sketen titthålsoperation. De ska gå in och dela på nån sena som tydligen inte ligger riktigt där den ska om jag har fattat det rätt. I höstas när jag gjorde andra sidan gick allt hur bra som helst så jag hoppas på samma sak denna gången. Har jag tur blir jag helt omringad av mina vänner sjuksjöterskorna också eftersom Hannah är narkossyrra, Annelie är på postop där man vaknar upp efter att man blivit sövd och Maria och Louise jobbar på ortopeden där jag ska hamna efteråt, så jag känner mig trygg =)
Nu är det dags för en sista dusch med den där konstigt luktande tvålen som man måste tvätta sig med. Sen kommer mamma kommer och skjutsar in mig. Hoppas på att få komma hem igen ikväll och INTE behöva sova på sjukhuset för det vill jag inte. Så kul är det inte att vara där... Har laddat upp med massa tidningar och tidsfördriv så jag ska kunna hålla mig sysselsatt. Sist tog det ju ett par timmar innan jag fick komma in till operation.

Slog på tv:n nu och såg att det går både Felicity och gamla hederliga Beverly Hills nu såhär på morgonen, har jag tur så går de varje dag så jag har något att kolla på ;)

Wish me luck!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Skrivet 2010-05-18 Klockan 14:25:31
hoppas allt gått bra för dig idag!!



Fy va keligt för Henke & Robban =(



Kram

URL: http://margu.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se