Gräsklipparmarodör!



Glömde ju berätta igår att jag lyckades köra sönder gräsklipparen som alla i lägenheterna där jag bor använder...
Gräset var ganska långt (som det oftast blir innan jag får tummen ur) så jag hade klippt det på en lite högre höjd först för att sen gå över det en gång till. Helt plödsligt ramlar hela ljuddämparen av! Bara sådär! Gick upp till Henke och bad honom komma och kolla och han konstaterade att detvar rätt kört... Det var gängor som ofanns och bultar som gått av och jag vet inte allt... Så det var bara snällt att gå in och sätta sig och skriva en felanmälan till förvaltningen.
Men på det stora hela blev det rätt lyckat ändå för det resulterade även i att jag tog tag i de andra sakerna som krånglat hemma så nu har jag en ny toasits och snart en ny, icke läckande, kran i köket =) Inget ont som inte har nå't gott med sig!
Igår var jag hemma i Bjurum och blev bortskämd med både grillat och rabarberpaj. Sån't gillar jag =)
När jag kom hem (runt 23) var det bara att sätta igång och baka efterrätten som jag lovat att jag skulle fixa till kvällens grillning med dansen. När det sedan var dags för sängen kom jag på att denna helgen kommer bli lite fullspäckad och att jag inte var speciellt förberedd för det...

Ikväll som sagt är det grillning med danstjejerna och det kommer troligtvis innebära att man inte kommer i säng i tid (inte för att jag någonsin gör det men ändå...) Sen är det jobb som vanligt i morgon. Problemet är bara att sen ska vi åka direkt upp till Nynäshamn för att kolla på cross på söndag och jag vet lixom inte var jag ska få in tiden att packa till det... Det får väl helt enkelt bli i natt ;)

Jag fick iaf vart borta på Anneberg igår och kollat över det sista jag behövde för att kunna göra färdigt SM-budgeten. Det var skönt för det har hängt över mig lite och jag har vart där flera gånger utan att nå'n där har haft nyckel till kontoret så jag fått tag på grejerna jag behövde men nu är det iaf löst och ska bara sammanställas, och det hinner jag ju göra på väg till Nynäs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se