Jag gjorde det igen...



I tisdags åkte jag till Bjurum efter jobbet för att träffa familjen. Skulle egentligen var hemma och bakat och förberett inför onsdgens 'symöte' (som åtminstone för mig handlar mest om att få höra det senaste som hänt på bygden) Men eftersom Karro skulle dit tänkte jag att det kunde vart kul om vi träffades allihop så jag tänkte att jag gör kakan där, städa hinner jag ju göra i morn. Oj vad jag ängrade det beslutet senare på kvällen...

Vi kollade på Ugly Betty först (kan man ju inte missa...) och efter det var det baktime. Hade tänkt göra cheescake och hade köpt allt jag behövde och så, när jag skulle hälla i den i formen var jag noga med att INTE ta den formen som läckte när jag bakade till Mias möhippa. Sagt och gjort, in i ugnen. Efter en stund när jag kikar in i ugnen ser jag att det ligger något på bottnen på ugnen och funderar på vad det är mamma har lämnat kvar där innan det slår mig!
DET HAR HÄNT IGEN!!!!!
Ska minsann tänka mig för både en och två gånger innan jag varken bakar hos eller lånar formar av min mor igen... Nu har jag iaf slängt de formarna som läcker så ingen annan behöver göra om mina misstag! GRRRR!!!

Igår på jobbet ropade Mats upp mig i butiken och sa att det var något jag måste se...

Ifall ni inte ser vad det är så är det en halväten macka som Andreas lagt bakom disken. Nice =)

Nu ska jag fortsätta vänta på att posten ska komma med våra varor, hoppas nämligen att min telefon kommer vara med idag. Men det är inte säkert så jag kommer säkert gå hem gravt besviken och behöva vänta ända till måndag... Tur att jag i så fall kommer piggas upp av tacobesök och allmänt mys med Mia och barnen på Skogsäng i kväll =)

I morn har jag bestämt att det inte ska regna (i alla fall inte på kvällen) för vi ska till Solbacken och kolla på Arvingarna. Ska bli så himla kul! Är ett gäng på 20 pers som ska sitta på Skogsäng före och sen blir det buss ut i tassamarkerna.
SÅ INGET REGN TACK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se