Night shift



I natt har minsann vart en händelserik natt vill jag lova. Jag har nämligen blivit skall-opererad av Meredith Gray & Christina Yang (okej jag erkänner att jag kollade på Grey's igår...) det ni! Har ingen aning om vad det var för fel på mig men jag antar att de lyckades eftersom jag mådde bra i morse =)

Jag har också kommit på att jag vill göra om min hall. Tror jag hittat en idé som skulle kunna bli riktigt cool, väldigt 'think outside the box' så nu är det bara att hoppas på att det funkar lika bra i praktiken som det gör i mitt huvud men jag återkommer med bilder när projektet kommer igång.

För första gången ever önskar jag nästan att någon smygfilmat mig idag (speciellt nu när jag lärt mig hur man lägger upp video här). Jag gjorde världens fulaste grej, måste sett sjuukt roligt ut!
Var på väg från jobbet och till träningen och skulle springa inom parkeringshuset och lämna av lite grejer. Var som vanligt lite sen och sådär lagom stressad och när jag sprang uppför trapporna tänkte jag: Shit, tänk om man skulle ramla här! Och vad gör jag? Snubblar på översta trappsteget och dröser med huvudet rakt in i betongväggen. Gjorde SKITONT i både huvudet och knäna...
Så om jag skulle vara yrare än vanligt nästa gång ni träffar mig så vet ni vad det beror på ;)

P.s. Är övertygad om att jag mötte Stefan Gunnarsson (ni vet den långhåriga pianisten i 'så ska det låta') på lunchen d.s.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se