Fitflops



Häromdagen när jag hämtade posten var hela lådan fylld av ett stoort paket. Jag småspringer in (nyfiken som jag är) sliter upp paketet och finner ett par, rätt fula, röda flip-flops vid namn 'Fit-Flop'. Namnet har de därför att de ska vara designade för att träna benen och rumpan medans man går.

Sån här ser den ut fast grejen som går över foten är RÖD. Jag som inte gillar rött... Men men ger det snygga ben och snygg rumpa kan det ju vara värt att testa ;)
Det var för övrigt en vinst i en tävling jag varit med i plus att de faktiskt var väldigt sköna, trots att snöret mellan tårna färgar av sig.

Det har kommit lite snö ute och jag hoppas inte att det blir plusgrader och börjar slaska. Jag gillar snö när den kommer och får ligga länge, vilket tyvärr inte händer så ofta här... Förra året gjorde det ju faktiskt det och någon kom med den brillianta idén att vi borde anordna en skidskyttetävling. Hade vart askul att se alla stappla runt på längdskidor och skjuta luftgevär! Huruvida det är tillåtet och genomförbart vet jag inte men ligger snön kvar efter jul ska jag definitivt kolla upp det.

Har även konstaterat att jag måste byta jobba till nästa crossäsong. Mitt jobb och sidvagnscross kommer inte alls överens... Så nu är det dags att prata med far om det blir något av pappersarbetet där och i så fall hur mycket och sedan ta tag i jobbsökandet, på riktigt denna gången.
Någon som hört mig säga detta förut? Mmm, jag vet, men nu ska jag försöka ta tag i det på allvar!
JAG har nämligen tänkt åka på massa VM nästa år! så jag behöver ett jobb där man inte jobbar helger (och helst inte fredagar heller...)

Inte mycket intressant idag kanske men som det ser ut i mitt liv nu ligger mycket i det fördolda...
Den som lever får se! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se