Minne sökes...



Igår skulle jag lämna in min bil för att få bytt till vinterdäck. Dock ej till en bilfirma, nej nej, i min familj ber man pappa väldigt snällt, eller så gör man det själv.
I år kände jag då att -Näe, jag e inte sugen på att byta däck, så jag frågade pappa. Efter en stund ringer han och säger att det bara står en omgång vinterdäck i garaget, vilket är väldigt konstigt eftersom Karro inte heller satt på sina... Jag började fundera och kom fram till att jag vet att jag köpte nya däck när jag hade inne den på service och det var innan den skulle besiktigas sist, så det borde vart i nov. Alltså borde det varit vinterdäck jag köpte. Sen funderade jag på om det kunde vara så att jag helt enkelt aldrig bytt till sommardäck, och ja, så skulle det helt klart kunna vara...
Mamma tyckte dock att det var lite konstigt för det brukar alltid diskuteras hemma när det är dags att byta däck. Till slut kom vi på hur det låg till.
Jag började ju köra moppe innan sommardäcken skulle på och sen har ju bilen varit avställd hela sommaren så jag hade ju redan vinterdäcken på!
Tänk att det ska va så svårt att komma ihåg hur det ligger till...

Ikväll kommer mor & far för att hjälpa mig sätta upp hyllorna i hallen, så ikväll gäller det, Flipp eller Flopp för min hallidé! Är änna lite nervös men hoppas att det ska bli bra. Bilder kommer, iaf om jag blir nöjd ;)

Bjuder även äntligen på mitt pink-klipp från konserten. Tyvärr är ljudet rätt kass...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se