Back on track!?



Längesedan sist, jag vet. Fick frågan häromdagen vad som händer med min blogg. Mitt svar blev såklart: inte mycket, eftersom det är den bittra sanningen, men jag tänkte göra ett nytt försök att hålla denna blogg hyfsat uppdaterad nu så får vi se hur det funkar.

Igår tog jag tåget ner till Malmö. Börjar bli en fena på den här sträckan nu och har lärt mig mycket. Man ska tex. hoppa på långt bak i varberg för där är det minst folk och i Malmö ska man hoppa på någon av de tre (eller är det fyra) första vagnara för annars måste man byta vagn innan Helsingborg där de tar de bort de bakre vagnarna.
Under resan igår hoppade det på en tjej i Halmstad som pratade vitt och brett (i telefon) om huruvida hon och hennes ex hade bestämt att de skulle dela sina tillhörigheter. Har ganska bra koll på henne nu. Hon behöver inte låna mer pengar av den hon pratade med, hon skulle få fyratusen av sitt ex för sängen, plus att han skulle betala maj-hyran, hon undrar om hon gav sig för lätt och nöjde sig med för lite, hennes mammas bästis var som hennes extramamma och de pratade om allt mm mm. Vet inte om jag känner att det är något jag skulle vilja dela med en hel tågvagn men det ville uppenbarligen hon

Pierre bor på Möllan i Malmö som enligt wikipedia bla. är känt för sin etniska mångfald. Sist jag var nere hittade jag en mycket fin och välskriven skylt när jag var ute och promenerade:


Haha, McGyver går på tv (ja, klockan är 11.20 och jag sitter och sölar framför tv:n), nostalgi på hög nivå! Minns att jag och Henke alltid kollade på det när mamma och Ulla var på 'Body building' i Derome gymnastiksal. Det var tider det =)
Men jag måste nog säga som min kära gamla vän Annelie sa i sin blogg när hon diskuterade huruvida dagens barn skulle gilla McGyver eller ej: Hade McGyver ägt en mobiltelefon hade det inte funnits någon serie ;)

Försöker få koll på var diesel-butiken här i Malmö ligger. Har kommit så långt att jag vet att det ska finnas en iaf, nu ska jag bara hitta den också. Har nämligen hittat ett par sjukt snygga skor som jag bara måste ha!

så nu ska jag ut på jakt =)

Ha en bra dag!




Kommentarer
Postat av: Anna Ericsson

Skrivet 2011-04-20 Klockan 21:40:46
Sjuk snygga & coola skor! :)

Postat av: Annelie MacGyver

Skrivet 2011-04-21 Klockan 14:09:17
Dom Dieselskorna är råsnygga! Jag va på Gekås för några veckor sedan, då provade jag dom på Sko Boo. (999kr) Men den ljusa modellen du har på bilden fanns bara kvar i str 40 och eftersom jag då hade på mej ett par blåa Converse kände jag att den mörka modellen var lite för lika dom jag redan hade...

URL: http://puckolie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se