En skruv lös...



Idag har jag inte gjort något speciellt alls, jobbet var som vanligt, förutom att jag fick för mig att jag skulle installera en ny pappersbredd i ett av magasinen. Detta resulterade i att köket nu är fullt (det krävs inte så mycket, väldigt litet kök) av magasin och papper och skruvar eftersom jag som den tidsoptimist jag är trodde att jag skulle klara det på kortare tid än vad det verkligen tog... Faktum är att den bredden jag skulle ha inte verkade vara 'standard' så det slutade med att jag fick förnedra mig själv med att ta fram jordens fetaste bruksanvisning och börja leta instruktioner... Tror dock inte att det står hur jag ska göra så jag får nog försöka improvisera ihop det i morgon, men det löser sig nog.
Det man inte hinner göra idag kan man alltid skjuta upp till morgondagen ;)

Efter jobbet åkte jag ut till Bjurum och åt grillat, kyckling med hasselbackspotatis blev det idag. Tack mamma!
Sa till pappa att Pierre hälsade att det var tråkigt att han skadat sig och han svarade 'det är ingenting mot vad jag tycker...' Det är min pappa i ett nötskal, inget tjafs, inga utläggningar bara ren och skär sanning.

Pierre mobbar mig för att jag säger hårblås. Kan någon snäll själ hålla med mig och berätta att de också säger hårblås och inte hårtork så jag har någon på min sida tack! Han påstår också att det heter strumpor i stället för sockar och han visste inte vad morne var (asså som 'idag på mornen'). Däremot säger han änte i stället för inte och hutta när han ska slänga saker, som om det vore bättre...
Dialektala skillnader är vad det är, men det är definitivt värt att stå ut med =)

Kram på er, nu ska jag fortsätta kolla på 'Walk the line'


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Skrivet 2011-04-29 Klockan 22:35:25
Självklart heter det hårblås (eller fön ;-))!

URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/

Postat av: Karolin

Skrivet 2011-04-29 Klockan 22:38:24
Klart att jag håller med dig! Pierre pratar ju låtsasdansk, det klart att han inte han ha rätt... (Sorry Pierre, vet att du skulle sagt 'nu bondar vi änte!')

Postat av: Pierre

Skrivet 2011-04-29 Klockan 23:02:01
Okej... Hårblås, NÄ! Hårfön kan det dock heta eller som jag brukar säga hårtork.

Hutta saker är endast för det ligger rätt i mun istället för slänga, så Karolin. Låtsasdanska, inte okej även om jag ibland önskar jag bodde i Danmark.

Detta kan diskuteras i det oändliga och vi lär inte komma överrens. Vi är olika och kommer så förbli. Men det innebär inte att jag tänker sluta påpeka ord som inte är vanliga i mitt vokabulär

Postat av: Karolin

Skrivet 2011-04-30 Klockan 16:35:23
Jag nöjer mig med att säga 'okej' =)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se