Modern teknologi



Idag på jobbet gick strömmen i hela kvarteret. I dagens samhälle blir man ganska handikappad när det händer, speciellt i en bransch som vår. Vi kunde ju inte dema några produkter, inte kolla något på datorn och framförallt inte slå ut något i kassan. Enda sättet vi kunde lösa det på var om kunden hade kontanter och inte behövde något kvitto. Det går ju an om man ska hämta bilder för en hundralapp eller så men känns ju inte så lajbans om man ska köpa kamera eller dator så det blev inte så mycket sålt under den timmen strömmen var borta...
Pratade med pierre under tiden och vi pratade om hur det skulle funka utan ström, vi hade inte kunnat prata på fb, vilket är var vi spenderar de flesta kvällarna tillsammans och faktiskt delvis är orsaken till att det blev som det blev. Hade inte fb funnits hade vi aldrig börjat prata som vi gjorde. Inte heller hade det blivit några sms, inte ens telefonsamtal hade det blivit. Shit!
Vi hade fått skriva brev helt enkelt... Kul när man har något man vill berätta och veta att han inte får höra det förrän någon dag senare. Nu när man är van vid modern teknologi skulle det vara väldigt svårt att klara sig utan, speciellt när man bor en bit ifrån varandra. Brev i all ära men jag föredrar nog ändå dagens högteknologiska alternativ.

Ikväll blir det kalas hos Christer och i morn blir det till att dra ner till Helsingborg och kolla SM-premiären.

Trevlig valborg på er vänner =)

Ps. Vill förresten passa på att gratta Kungen, Christer, Roger, Magnus Axbom och Daniel Karlsson som fyller år idag umgås ju inte direkt med alla längre (daxens underdrift!) men det är ändå så att det har fastnat i min lilla hjärna. Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se