Tidsfördriv...



Jaha, då sitter man här i soffan i storstaden och försöker få tiden att gå tills P kommer från jobbé.
Har hittills kollat på 'Gossip girl', 'Greys Anatomy', '7:th heaven' och 'Roomservice', chatat med ett visst telebolags kundservice, beställt klänningsmönster OCH käkat frukost såklart. Tänkte att jag ska Zumba lite sen också. Skulle egentligen gett mig ut och gått/sprungit, men det regnar så då får det bli såhär.
I eftermiddag när Pierre slutar ska vi åka til Lund och hämta min efterängtade provdocka (som man kan ställa in efter sina egna mått). Har letat efter en sådan länge men tyckt att det var för dyrt att köpa en för 2000 spänn. Har kollat på blocket men alltid vart för sent ute men så äntligen i måndags ringde jag på en som faktiskt inte redan var såld. Hoppas på att hitta lite fina tyger också som jag kan sy klänningar av så jag får användning för den.

För att återanknyta till gårdagens inlägg om psykot på tåget fick jag senare veta vem det var de pratade om. När det var ungefär en timma kvar av min resa kom en kille in i vår vagn och skrålade skumma fraser och kommenterade vad folk omkring honom gjorde, med en störande tillgjord röst, på ett väldigt irriterande sätt. Hade jag kommit på det då skulle jag spelat in honom så jag kunde lägga upp det här men det gjorde jag ju inte så tyvärr blir det inte roligare än såhär...

Ha det gott vänner, nu ska jag Zumba =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se