Nytt år, nya förväntningar



Gott nytt år på er!
Hoppas ert nyårsfirande var lika lyckat som mitt. Hade en toppenkväll med vänner, skumpa och mycket skratt. Blev även inslag av snöbollskrig, brottning och korvgrillning. Som vanligt har jag inte min kamera med mig hem så bilder får ni se en annan dag. Trodde jag glömt den på festen (som vanligt) men det visade sig att jag lagt den i en låda innanför dörren hos Karro...
Nyårsfesten innehöll även allmän utdelning av årets kalender och jag tror vi gjorde succe! Killarna verkade väldigt nöjda iaf.
Framåt fyratiden inatt var det dags att traska hemåt, hade mycket trevligt sällskap hela vägen. Nästan så man inte ville gå och lägga sig. Men jag var nog lite trött för jag märkte i morse att jag somnat mitt i ett sms...
Vaknade vid halv elva i morse och tyckte mig må ganska bra, men ack vad jag bedrog mig. Någon timma senare slog det till. Åkte hem vid fyra och vid fem åt jag lite tacopaj till frukost så nu är jag fit for fight igen. Känner dock att det kommer bli en mycket lugn kväll. Får förhoppningsvis trevligt konversationssällskap också och då är kvällen gjord =)
Detta får mig osökt att tänka på att jag slagit rekord i telefonering senaste månaden. I mitt abb ingår 1000 fria minuter och jag har lyckats göra slut på dem och några till, samt 399 sms! (man det ingår ju 1000 så där har jag lite att jobba på) Men det är lätt värt det! Rätt nöjd med mig själv faktiskt, ska bli spännande att se om jag kan slå det nästa månad. Har en känsla av att det börjat rätt bra ;)

Puss och Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Emma

Skrivet 2011-01-07 Klockan 17:15:33
Härligt med mycket telefontid om det är rätt person på andra sidan :O)

URL: http://engrodasliv.emmabrissman.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se