Ika i rutan



Jaha, då var det väl dags för ett nytt inlägg...
Igår på P3:s hemsida såg jag en nyhetsflash om Ika Nord. Minns ni henne? Ika i rutan, som pratade väldigt lustigt och hade en skelettkompis som hette Åke? Jag minns det väl. Vet dock inte riktigt om jag gillade programmet eller om jag bara minns det för att det var ett ganska udda program.

I morse var jag på vårdcentralen och fick en ny vaccinspruta. Denna gången var det mot Japansk encefalit och de härliga biverkningarna var feber och allmän sjukdomskänsla. Han inte kännt något än så jag hoppas jag ska klara mig. Ska få en till precis innan vi åker. Har/ska även förnya stelkramp och polio, få för hepatit A&B samt dricka nåt hemskt som ska göra så man inte får kolera. Har en känsla av att det inte kommer smaka hallon...
Vi var inte heller helt poppis eftersom vi är så sent ute och vissa sprutor ska man ta i två omgångar med tre veckors mellanrum, men men så e d när man inte är ute i god tid...

Idag är en sån dag som man bara vill ska ta slut, har nämligen storslagna planer för kvällen! Tyvärr kan jag inte berätta om det här så ni som sitter och är nyfikna nu får snällt vänta lite till ;) 
För att jag vill att dagen ska gå fort tänkte jag fixa Henke & Robbans sponsorblad, men det sket sig eftersom jag glömde mallen som Henke lagt i min brevlåda. Kanske får kolla det med Henke. Hoppas dom inte måste ha den idag... Så e d när man har minne som en guldfisk!

Inte så mycket vettigt att säga idag kanske men så e d ibland...
Ha en bra helg
Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Skrivet 2011-01-14 Klockan 19:50:15
Jag minns Ika i rutan. Jag minns också att jag hatade det för hon var så psyko utan att vara det minsta rolig. Kanske hon bara var före sin tid? Kanske lite "Lady Gaga goes Bolibompa"?



http://www.youtube.com/watch?v=6qeHebGZRBo&feature=related

URL: http://puckolie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se