En arbetsvecka på telefon!



Jag fick en kommentar på mitt ika-inlägg med ett youtube-klipp från barnprogrammet som fick mig att gå in och kolla lite fler klipp på showen och jag måste säg att jag tyckte hon var ganska kul! Jag hittade inte just det jag letar efter när hon ska presentera skelettet Åke och säger 'Det här är min kompis Åke, han e ett skälätt' för det är typ det enda jag kommer ihåg. Men jag hittade ett annat avsnitt som faktiskt var ganska kul (speciellt boxningen):
...
Nu får jag det tyvärr inte att funkar så jag kan lägga in klippet här men ni får en länk istället:
http://www.youtube.com/embed/x3VilWX6ehs

Natten mellan fredag och lördag snöade det typ 10cm. Jag skulle till jobbet och brukar köra getterövägen så jag kommer nere vid hamnen. Det var ju inte speciellt bra plogat någonstans men när jag skulle svänga av där såg jag att cykelbanan var jättefint plogad medans vägen var ett rent h..vete. Kändes som om de haft lite fel prioriteringar där! Det är väl inte en j..vel som ger sig ut och cyklar i 10cm nysnö eller!!?? Nu har det nästan töat bort lagom tills det blir minusgrader igen.

Gick bort till Kusthotellet på lunchen igår och det kändes lite som man var på Arktis med isflaken som flöt runt i havet


Hittade en annan go bild på Aslan också i mobilen

så mysigt brukar vi ha det på mornarna, konstigt att man inte vill gå upp...?

Sen kan jag även berätta att jag fått jordens telefonräkning! Jag har ju tagit upp det innan att det blivit en del samtal nu på sistone men detta slog mina förväntningar (om man nu kan kalla det det) med hästlängder! Jag har ju ett abb där det ingår 1000 fria minuter (nästan 17h) och förra månaden gick jag över det med ett par minuter.
Det slog jag med RÅGE på den fakturan jag fick nu!
2150 min!!! (nästan 36h!)
Jag harför sjutton pratat i telefon nästan en hel arbetsvecka, på en månad! och då är det ju bara de samtalen som jag ringt upp som är med! SHIT!
Sms: 368st (bara)
Men det är lätt värt det =)
Får nog dock börja överväga våra abbval om vi ska fortsätta såhär...


Kommentarer
Postat av: Kungen_10

Skrivet 2011-01-22 Klockan 00:18:48
skype is the shit


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se