Slappsöndag



Idag har jag inte gjort mycket kan jag tala om. Igår var det 115års-kalas och det var ett bra sådant! Förflyttade mig till soffan framåt eftermiddagen och kollade på 'Finding neverland'. Det är verkligen en fantastisk film! Om än så sorglig... Efter att ha gråtit en skvätt till filmen var det dags för frukost besåtende av fyra ballerina pepparkaka (ca 17.00) Nu känner jag nog att jag är redo för något lite rejälare. Funderar på varma mackor... Måste bara ta mig ur soffan och fixa dem...

Emma var här innan festen. Var kul att träffa henne igen, och så ficka jag jättefina presenter av henne. En thermosmugg av återvunnen plast, schweizisk varm choklad, en väggskylt och en 'bängel'. Blev superglad!

Redo för fest

Okej, nu är jag tillbaka efter en liten matpaus men jag ska förklara: Framåt sextiden började jag på allvar fundera över vad jag skulle äta. Göran hade skrivit på fb att han ätit kinamat och när jag kommenterade det visade det sig att han hade massa över så jag traskade upp till honom och käkade. Vore ju snd att låta det gå till spillo lixom... Hade sån tur att han även hade jordgubbcheesecakeglass, så det var ett riktigt lyckat drag av mig, precis vad jag behövde =)


Ciao!


Kommentarer
Postat av: Emma Brissman

Skrivet 2011-01-24 Klockan 08:43:26
Snygging! Riktigt snygg klänning!

URL: http://engrodasliv.emmabrissman.com


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se