Telefonkåt...



Hmm, har verkligen inget vettigt att skriva men känner att jag måste uppdatera...

Hörde att mitt kusinbarn hade en bakfull mamma till salu på blocket i söndags efter kalaset, tyckte jag var kul! Vet dock inte om det verkligen låg ute på blocket eller om det bara var något hon sa. Var tydligen ganska många som föll ifrån under kvällen. Tur att man e duktig på att hantera alkohol så man orkade vara med hela kvällen ;)

Det börjar ju närma sig vår lilla tripp nu och jag har idag varit och tagit de sista vaccinationssprutorna så nu slipper jag agera nåldyna på ett tag framöver. Måste bara komma ihåg att jag ska ta den tredje twinrix-sprutan i juli för att så fullt skydd så snälla ni PÅMINN MIG!!!
Idag kommer Karro, Cicci, Jokob & Erik hem på en sista visit innan vi ger oss av, jag har pratat med Andreas om jobbet, träffat Annelie och Maria och i morn blir det tvätta som gäller så jag tror jag har allt under kontroll...

Som vanligt har vi ju inte planerat så mycket i förväg men vi har iaf boende tre nätter i Ho Chi Minh och sedan ska vi flyga upp till Hanoi för att därifrån ta oss nedåt, troligtvis med buss eller tåg. Sen vill jag åka till Angkor Wat också, det ligger ju i Kambodia så det får bli någon typ av utflykt dit också. Utöver detta tänker vi ta det som det kommer, förhoppningsvis blir det en hel del shopping, sol, bad och god mat. Har även tänkt sy upp lite kläder. Karro räknar med att gå ner i vikt eftersom hon inte gillade maten i Thailand. Får väl se hur det går med det.
Har lite blandade känslor över den här semestern, såklart ska det bli superkul att komma iväg igen men nu finns det ju något hemma i Sverige att sakna så det känns... annorlunda, helt enkelt.
Man har ju vant sig vid att höras varje dag nu och det är något som jag verkligen kommer sakna. Träffas har vi ju inte hunnit göra så mycket så det tror jag inte kommer bli så farligt men just att inte kunna prata, det kommer bli tufft.
Jag tror ioafs att tiden kommer flyga fram och så vips så är man hemma igen, vi kommer nog ha fullt upp och så finns ju faktiskt facebook. Kommer nog att bli en hel del meddelanden där...
För övrigt har jag nu överskridit mina 1000 fria min med 398min, sms=312st. Kanske är tur att man ska iväg så mobilräkningen kan stabilisera sig lite, får se till att träffas lite oftare när jag kommer hem så vi slipper spendera så mycket tid i telefon.

Tro nu inte att jag ångrar att vi bokade resan, nej, nej, ABSOLUT INTE! Det ska bli superkul och nästa gång jag uppdaterar kommer jag troligtvis göra det från ett mycket varmare ställe =)

Puss och Kram på er!



Kommentarer
Postat av: Charlotte

Skrivet 2011-01-31 Klockan 19:27:46
Ha det nu så himla bra!

URL: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se