Bästa semestern!



Hej på er!

För alla som inte redan fattat det vill jag bara säga att jag har det sjukt bra just nu!
Är just nu inne på min andra semestervecka och jag tror den kommer bli precis lika bra som den första. Den började med fest i Holm på lördagen. Därefter styrde vi kosan mot Duse udde camping i Säffle där vi spenderade fyra dagar med att sola, bada, spela minigolf, skyla för regn, testa zumba, grilla, dricka vin och gå på friskis & svettis. Här kommer lite bildbevis:

        
I lördags stod vi i Nordstan med sidvagnsföreningen för att visa upp sporten. Kul att få lite spontana reaktioner och lite realitycheck på hur få som verkligen känner till sporten. Hade provapå-kväll ikväll i både Älvängen och Varberg och det verkar som om det varit en hel del folk, det gillar vi!
Efter Nordstan åkte jag ner till Malmö där vi käkade och kollade på speedway hos
R & F. Sen dess har vi mest slappat & shoppat lite. har konstaterat att vi blivit alldeles förslappade och sover på tok för länge, men å andra sidan -när ska man göra det om inte på semestern?!
Som avslutning blir det sedan en liten tripp till Strassbessenbach i Tyskland för att heja fram Robban & Henke i VM, träffa Helene och barnen och umgås med allt trevligt folk på och omkring crossbanan.

P.s. Fick ett par sjuukt snygga sandaler igår när vi var på shoppingtur! Hade nästan gett upp hoppet om att hitta någonting (Pierre hittade massa grejer...) när vi äntligen hittade skoaffären vi letat efter (eller ja, mest jag då) och rätt sandaler, i rätt storlek, och jag kunde vända hemåt med världens leende på läpparna.

Med detta avslutar jag denna session och hoppas att ni alla har/får en lika bra semester som jag!
Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se