Planer för framtiden



Semestern är slut och jag är tillbaka i vardagen.
Sådär kul får jag väl säga men vad gör man? Det ska ju förhoppningsvis bli en tripp i höst plus att jag har funderingar på en del andra trevliga saker...
Pierre gillar ju att påpeka att det finns någon so fyller 30 i januari och på semestern kom han med den brillianta idén att vi kanske skulle åka någonstans. En idé som verkligen föll mig i smaken och sedan dess har vi spånat på allt från karibienkryssning till skidresa. Får se var det slutar någonstans ;)

Igår klippte jag gäset för första gången på typ tre veckor! Skulle gjort det innan vi åkte på semester men det råkade lixom regna då, så det blev inte av. Sen skulle jag gjort det när vi kom hem från säffle, innan jag drog till Malmö, men det råkade lixom regna då, så det blev inte av. Så igår var det dags att förvandla ängen till en gräsmatta. Klippte den i två omgångar men det var så blött i botten att jag fick ge upp. Får se till att klippa det igen innan helgen, om det lixom inte råkar regna då, såklart!

Som vanligt på jobbet på sommaren så har vår ac gått paj så när man kommer hem luktar man ungefär lika fräscht som ett ruttet ägg. Och inte verkar det vara något de tänker göra något åt heller så det är bara för dem att gilla läget när jag beställer fler jobbtröjor, så jag har en för var dag.

Nu ska jag titta vidare på 'Dirty Dancing 2'

Puss & Kram!


Kommentarer
Postat av: mia

Skrivet 2011-08-01 Klockan 16:13:50
Vi gillar 30-årsfest bäst!! Vi kan när som helst:-) Kram Mia


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se