I <3 sidvagnscross



Jaha då var man hemma igen efter en hel dag på crossbanan. Det var en riktigt spännande tävling med många fighter om platserna. Robban och Henke vann båda heaten och Sonnie och Pierre blev fyra och femma. I andra heatet såg de ut som om de skulle ta starten men tyvärr fick de släppa den ifrån sig. Lite längre bort på banan ser man sen hur de börjar gulflagga och speakern säger att en blåklädd burkslav ligger under cykeln. Inte vad man vill höra... Men jag såg snart att de var uppe och körde igen så då lättade det lite. Det var värre i danmark när han föll av och hamnade under sidvagnshjulet mitt framför ögonen på mig. Som tur var gick det ju bra det också.
Kul också att det gick så bra för Magnus och Johanna som blev trea och tvåa i heaten och körde grymt bra!




Enda nackdelen med dagens tävling var att det, trots solen, var svinkallt! Det slutade med att jag hade underställ och två tröjor und jackan och frös ändå. Hade jag inte glömt vantarna i bilen hade jag användt dem också. Men nu har jag duschat slut på varmvattnet här hemma så nu ska jag nog snart bli varm igen ;)

Nå nu blir det till att längta tills nästa helg då jag, som det ser ut nu, åker ner till Malmö på fredag kväll och hem igen tis morgon. Då blir det lite mer kvalitétstid än vad man får på crossbanan.

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se